Iata acum o modalitate foarte eficienta de a-ti calcula corect masura sutienului, astfel incat la cumparaturi sa fii scutita de posibilitatea unei alegeri neinspirate. Cele doua masuratori care conteaza sunt circumferinta toracelui si apoi bustul la nivelul sfarcului. Pentru a face acest lucru trebuie sa te relaxezi, in pozitie normala, cu spatele drept, fara a inspira. Cel mai simplu instrument este un metru de croitorie cu care vei inconjura toracele, mai intai sub sani, iar apoi la nivelul sanului, in timp ce porti unul din sutienele care iti sunt perfect potrivite. Cifra rezultata din prima masuratoare trebuie rotunjita si adunata cu 5, iar cea de-a doua este pur si simplu dimensiunea bustului. Urmatorul pas este o scadere, trebuie sa scazi din cifra obtinuta ca dimensiune a bustului c
Urmatorul pas este o scadere, trebuie sa scazi din cifra obtinuta ca dimensiune a bustului circumferinta toracelui (asa cum este ea rotunjita si adunata cu 5), iar acest rezultat final iti spune exact masura cupei tale, dupa ce este comparat cu ghidul standard: 0 = AA, 1 = B, 2 = C, 4 = DD, 5 = DDD.
Sper ca te-am ajutat
Nu prea le am cu matematica, dar mie imi da 10. Oricum, nu asta e important. La multe persoane am auzit ca este eficienta metoda asta. Incearca sa masori din nou, exact cum ti-am spus. Daca nu da rezultatul ok, cred ca cel mai bine este sa te duci pe la un magazin si sa vezi exact ce ti se potriveste. Eu asa am facut pentru ca de cele mai multe ori poate nimeresti cupa, dar nu iti vine bine la nivelul toracelui. ( sau invers)
Bafta in continuare! Te pup
anonim_4396 întreabă:
chitz_6965 întreabă: