| Guitarlove a întrebat:

Spuneti-mi si mie aveti vreun program... sau ceva de genul asta... in vara asta cred ca am mai pus cateva kilograme pe mine laughing si mai sunt 2 saptamani pana la scoala. si vroiam sa va intreb daca stiti ceva ce pot face sa arat bine big grin... asa rapid? [ un regim, ceva... sport. ma gandeam la pilates big grin daca este bun si alergat... daca vreti sa va dati cu parerea] Multumesc! kiss

5 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Soro crying multumesc ca ai pus intrebarea asta crying

| el3ctronizenT a răspuns:

Iti recomand jogging!
ajuta enorm, transpiri f mult. si iti pune toti muschii in miscare!

| asko a răspuns:

Foame, foame si sport, sport, amesteca bine combinatia asta
de fapt, regim echilibrat, calorii, si sport cat incape, in 2 saptamani nu rezolvi nimic apropo, mai bine te abtineai toata vara

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu fa prostia sa slabesti repede... Te da peste cap. Incet, dar bine si sigur. Totul se face treptat.

| aanila a răspuns:

Poti incerca ceaiul antiadipos chinezesc cu efecte ok, l-am incercat si eu dar in timp cred ca a avut si efecte secundare(eu l-am folosit 1-2 ani ), constipatii puternice dupa ce am incetat administrarea lui, plus ca da crampe destul de puternice. Incerca ceaiul de La Colonix, KleriTea, e mai scump dar foarte bun la gust si eficient. Poti incerca si ceai natural, la 2 lingurite miere adaugi 1 lingurita scortisoara si o cana de apa fiarta, lasi 15 minute dupa care bei o ceasca dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare. Sau poti incerca cura cu ulei de masline, o lingura dimineata pe stomacul gol, una seara inainte de culcare. Daca nu poti bea uleiul simplu adauga si cateva picaturi de lamaie. \stiu pe cineva care a slabit cam 6 kg cu aceasta cura de ulei de masline extravirgin... si cat mai mult sport