| Andrush98 a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce sa fac ca sa nu imi mai cada parul, nu cade in exces dar ma deranjeaza

Răspuns Câştigător
| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

Pierdem cam 100 de fire de par pe zi si se regenereaza tot cam atatea, asta e ciclul natural, normal. Atunci cand e o problema cad mai multe se regenereaza mai putine. Problema e ca problemele in spatele caderii parului sunt greu de depistat pentru ca pot fi multe, imbalansari hormonale, lipsa de circulatie a sangelui in acea zona, lipsa de minerale sau vitamine. Disfunctie a unui organ etc. Ce recomand, exercitii de cardio, sprint-uri si jogging, de fapt asta e cel mai important, fara exercitiu fizic degeaba, eu incerc sa fac o zi jogging, o zi pauza o zi sprint, o zi pauza, o zi calestenice/aerobic o zi pauza apoi reiau cu jogging etc. Ce mai recomand, mai putina carne rosie, mai mult peste, legume fructe, lapte, miere, si seminte. Nu da cu sampon direct pe scalp. Fa masaj scalpului cand faci baie.
Sex sau masturbare dar nu in exces, de 3-4 ori pe saptamana e de ajuns pentru reglare hormonala. Vorbind de sex si masturbare, multa bafta, trebuie sa plec laughing

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Între 60 și 100 de fire pe zi, este normal!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il lipesti. Acum serios, e normal sa cada si sa se regenereze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut aceeasi problema cand foloseam samponul Clear. Mi-am schimbat samponul si de atunci imi cade mult mai rar!

Am mers la un stilist, care mi-a recomandat samponul respectiv. Nici acum nu stiu ce sampon este. Este la litru, si m-a costat 50 de lei.

Iti recomand sa faci acelasi lucru si sa mergi la cineva care iti poate da un sfat potrivit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
100 de fire e normal sa cada zilnic.
Peste 100, este o problema.
Poate te ajuta,
http://www.sfatulmedicului.ro/......parul_7185
Te pup!

| Cristi94de a răspuns:

Ii normal sa cada si sa se regenereze. Deabia cand iti cade in exces ai o problema.

| suiti11a a răspuns:

Inseamna ca nu ai calciu si ca sa nu iti mai cada parul maninca fructe si legume la greu. daca vei manca parul o sa aiba volum va creste mai repede si nu o sa iti mai cada deloc

| Ioneluţax3 a răspuns:

Bună! Păi parul cade pentru a se regenera, este normal oricărui om îi cade parul. Şi văđ că te cheamă Andreea, îţi urez un călduros la multi ani! :*