Incearca cu un bronz natural sau autobronzant, dar in acelasi timp foloseste Zineryt, ca sa scapi definitiv de ele. Numai bine! Succes!
Eu foloseam fond de ten de la Vichy. Era destul de bune si spunea ca si trateaza. Oricum, iti recomand sa folosesti produse pentru a scapa de ele. Cele mai bune sunt cele din farmacii. Si nu uita.nu te atinge de ele cand sunt inca rosii.
Pai mai bine iti faci o masca pentr a scaa de cosuri. dar refritor la intrebarea ta te sfatuiesc sa nu te dai cu fond de ten pentru ca iti iasa mai mult in evidenta
Pai fondul de ten le usuca, daca nu gasesti unul prea bun, exista o lotiune antiacneica, pe care o folosesc si eu(o poti gasi in farmacii) :
1. Se numeste ELMIPLANT
2. Mod de aplicare:
Produsul de aplica cu ajutorul discurilor demachiante, pe fata curata demachiata.Pentru rezultate se asteapta cel putin 4-5 zile( ca sa dispara de tot)
3: ingrediente:
contine apa, alcool drenat, glicerina si tot felul de plante medicinate.
4 temperatura la care sa se tina : 15-25 de grade celsius.
5. Pont: ai grija sa nu iti intre in ochi, eu am patit-o si m-a usturat cam tare.
Poti dupa ce o folosesti sa apici o crema peste cosuri. Eu folosesc crema de la aceeasi firma ELMIPLANT:
1 se aplica pe cosuri
2.contine: radacina de busture, mento, acid sallicilic
3.la fet
4 nu am nici un pont...
Sper ca te-am ajutat:*