| any_3631 a întrebat:

Spuneti-mi si mie cum sa acopar cosurile fdt pudra etc... fundita

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Incearca cu un bronz natural sau autobronzant, dar in acelasi timp foloseste Zineryt, ca sa scapi definitiv de ele. Numai bine! Succes!winking

| Sheridanx a răspuns:

Eu foloseam fond de ten de la Vichy. Era destul de bune si spunea ca si trateaza. Oricum, iti recomand sa folosesti produse pentru a scapa de ele. Cele mai bune sunt cele din farmacii. Si nu uita.nu te atinge de ele cand sunt inca rosii.

| zinsi a răspuns:

Ce naiba inseamna fdt

| Andree a răspuns:

Pai mai bine iti faci o masca pentr a scaa de cosuri. dar refritor la intrebarea ta te sfatuiesc sa nu te dai cu fond de ten pentru ca iti iasa mai mult in evidenta

| Blackberry^^ a răspuns:

Incearca sa folosesti un concealer de calitate. (:
Fundita? big grin

| KATTY_9143 a răspuns:

Pai fondul de ten le usuca, daca nu gasesti unul prea bun, exista o lotiune antiacneica, pe care o folosesc si eu(o poti gasi in farmacii) :
1. Se numeste ELMIPLANT
2. Mod de aplicare:
Produsul de aplica cu ajutorul discurilor demachiante, pe fata curata demachiata.Pentru rezultate se asteapta cel putin 4-5 zile( ca sa dispara de tot)
3: ingrediente:
contine apa, alcool drenat, glicerina si tot felul de plante medicinate.
4 temperatura la care sa se tina : 15-25 de grade celsius.
5. Pont: ai grija sa nu iti intre in ochi, eu am patit-o si m-a usturat cam tare.
Poti dupa ce o folosesti sa apici o crema peste cosuri. Eu folosesc crema de la aceeasi firma ELMIPLANT:
1 se aplica pe cosuri
2.contine: radacina de busture, mento, acid sallicilic
3.la fet
4 nu am nici un pontsad...big grin

Sper ca te-am ajutat:*

| KATTY_9143 a răspuns:

Pentru zinsi; fond de ten