| Simple Girl:X a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste exercitii fizice pentru dezvoltarea corpului.Sau niste articole ceva.Sunt slaba si vreau sa ma dezvolt! Am 15 ani! pup doolce!

8 răspunsuri:
| Bteen a răspuns:

Flexia picioarelor
(Flexia picioarelor prin invingerea rezistentei aparatului)
Mod de executie : Acest exercitiu se executa culcat inainte pe banca aparatului pentru muschii coapselor, picioarele tinandu-se agitate la nivelul gleznelor. Apoi, are loc flexia picioarelor, si se revine in pozitia initiala.
Executarea acestui exercitiu, ajuta la dezvoltarea parti posterioare a coapselor.
Indoirea si intinderea picioarelor
(Indoirea si intinderea picioarelor din culcat inapoi)
Mod de executare: Acest exercitiu se executa culcat inapoi cu talpile sub cadrul izometric, tinand soldurile la un nivel mai ridicat decat umerii.
Acest exercitiu protejeaza coloana vertebrala, si contribuie la cresterea fortei si a volumului muscular. Executarea exercitiului, ajuta la dezvoltarea zonei superioare a coapselor.
(Genoflexiuni cu haltera)

Mod de executare: Acest exercitiu, se executa din stand, cu picioarele usor departate, tinand haltera pe umeri, folosind priza de tip pronatie.In timpul executarii acestui exercitiu pot aparea accidente foarte grave in zona lombara.Pentru a evita aceste accidentari, miscarea se executa mentinand spatele drept, iar haltera sprijinita pe muschiul trapez, care trebuie sa fie incordat.

Este foarte important, ca in timp ce executam acest exercitiu, sa avem sub calcaie o scandura de cativa cm. grosime, aceasta avand rolul de a ne asigura stabilitate, precum si de a localiza efortul in zona coapselor.Tot pentru a ne feri de accidentari in zona lombara este necesar, ca in timp ce excutam acest exercitiu, sa folosim o centura larga
Si pentru fese(fund) •La nivelul solului. Asezate, picioarele intinse in fata, spatele drept, miscati-va de pe o fesa pe cealalta, in timp ce bratele le tineti lipite de corp. Faceti aceste miscari de 30 de ori. O alta varianta asemenatoare este: tot asezate pe jos, strangeti picioarele aproape de talie, ruland de asemenea de pe o fesa pe alta, in timp ce va tineti de genunchi (25 de ori).
•Sprijiniti-va de o masa sau un perete. Pentru inceput stati drepte, intindeti un picior ramaneti asa cateva secunde, dupa care reveniti fara sa atingeti solul si reincepeti. Procedati la fel si cu celalalt picior, de 20 de ori pentru fiecare. O alta varianta ar fi sa mentineti piciorul la 90 de grade si sa efectuati cate 10 miscari circulare, usoare, cu fiecare membru inferior.
•In genunchi. Cu mainile ridicate in fata, perpendicular pe trunchi, va asezati pe rand in dreapta si in stanga gambelor. Dupa care va ridicati la loc si iar va asezati, dreapta stanga, de aproximativ 50 de ori, in cate doua trei serii. In viata de toate zilele, muschii fesieri sunt in general putin solicitati. Totusi, este atat de usor sa ii faceti „sa munceasca":
•Mersul pe jos. Incercati sa mergeti pe jos ori de cate ori aveti ocazia si cat mai mult. Incordati-va muschii fesieri si calcati apasat.
•Urcati scarile. Niciun exercitiu nu este mai potrivit pentru fund decat urcatul scarilor. Incercati sa urcati doua cate doua, un pic mai incet dupa care din ce in ce mai repede, apasand bine pe talpa.

| Rebecca86 a răspuns:

Pilates.

| lynysyk a răspuns:

Mai ai mult timp inainte p/u a creste si a te dezvolta, eu nu as opta p/u ceea ce ceri tu, insa daca iti doresti tare poti sa incerci ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corect pilates...am vazut ca a zis cineva mai joslaughingma gandeam la tae-bo dar ma gandesc ca pe langa dezvoltarea musculara sa mai si slabesti:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://exercitiimarireasanilor.com/ daca este despre sini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca guiutzu.blogspot.com si ai acolo alimentatia corespunzatoare pentru a pune ceva pe tine, gasesti si exercitiile.

| Zorro a răspuns:

Ce raspuns i.ai dat burcea 600 pff in felu asta o sa aiba un aspect mai masculin si o sa fie mai lata in spate, bazin etc iti recomand sa nu faci nimic decat alergari, sport ce faci la scoala si in timpu liber si tot felul de jocuri, handabal, voley si ce iti mai trece prin cap da nu te apuca de sala iar de aerobic nu cred ca ai nevoie esti slaba ai timp sa te dezvolti ai de abia 15 anisoriwinking

| xboy a răspuns:

Poti sa faci niste exercitii care sa vizeze dezoltarea generala a musculaurii corpului.sunt indicate flotarile, abdomenele, genoflexiunile, alergarile de viteza in deal (pe dezvoltarea musclaturii picioarelor), alergatul pe scari, sarituri din ghemuit in ghemit (ca o,, broscutza"big grin), tractiuni(la un batator de covoare din spatele blocului sau o creanga din parc/paduretongue). poti alerga cateva zeci de minute(alergarea nu e indicata numai pentru slabire.ci si pentru dezvoltare fizica generala.vei vedea ca dupa ce alergi 30 de minute vei avea o foarte mare febra musculara la toti muschii)
de 2 ori pe saptamana e indicat sa mai mergi la bazin. dar sa nu stai pe margine, ci sa inoti multe lungimi de bazin(cel putin 10)
. poti sa faci si yoga, aerobic, pilattes etc.(gasesti multe filmuletze pe net).
. sper ca au fost de folos informatiile mele.eu cel putin le aplic la mine, sunt sportiv si student la facultatea de sportwinking. deci vorbesc din experienta.pentru detalii poti sa imi trimiti mesaj privat.succes