| Rosimina a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste masti pentru fata...
Si pentru cosuri. Mie imi iese mai mult cosuri cand imi vine perioada...

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DNSK a răspuns:

Cand o sa fii mai mare n-ai sa mai ai

| Rosimina explică (pentru DNSK):

...CAt de mare? laughing Am 19 aniwinking

| DNSK a răspuns (pentru Rosimina):

Mda mah?! at lasa dracului avonu si alte saracii si cauta leacurile babesti! la 19 ani ar trebui sa inceapa sa se opreasca aparitia lor! daca sunt multe fugi la dermato!

| LauraaBlack a răspuns:

Buna! Iti dau un sfat practic : ai grija sa ai intotdeauna fata curata, demachiaza-te seara si dimineata, foloseste un tonic bun si asa eviti aparitia cosurilor, e mult mai bine sa previi decat sa te confrunti cu problema in sine.
Si ca sa revin la intrebare, foloseste cu incredere crema de galbenele, in cateva zile dispar cosurile, e un fel de crema universala, buna pentru mai toate problemele. Poti incerca sa te speli cu ceai din musetel si sa folosesti ca antiseptic o lotiune pe baza de salvie sau pur si simplu, o felie de lamaie aplicata pe zona cu probleme.
Mult succes si o fata cat mai curata! Pupici :*:*.

| badgirl22 a răspuns:

Masca din zeama de castraveti cu argila face minuni. stai intai cu fata intr-o infuzie de musetel cam 15 minute, apoi pui masca, astepti pana se intareste argila(cam 20 minute), cureti cu apa calduta apoi tamponezi cu o discheta demachianta imbibata in lamaie. se face de 2 ori / saptamana si vei avea rezultate din prima saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema Ivatherm Akne-Syt este foarte buna.
Review : http://didiglamour.blogspot.com/......entru.html mult succes.

| ViVi99 a răspuns:

Masti de fata cu argila PlanetSpa (de la AVON. costa in jur de 20 de lei). Te dai de 1-2 ori pe saptamana. Intre timp spale-te de fata cu protex de 2-3 ori pe zi si poti folosi si niste rivanol o data pe saptamana. Cu rivanolul da-te de seara si lasa pana dimineata. Dar, daca vrei numai creme de fata, cele de la Planet Spa sunt foarte bunehappy

| Robertty a răspuns:

E normal sa ti iese mai multe atuci cand e perioada de menstruatzie!