| NoNameBitch a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste sfaturi pentru cresterea unghiilor si intarirea lorlove struck

5 răspunsuri:
| Nikol99 a răspuns:

Sfat nu pot sa-ti dau decat pe asta poti gasi la oriflame un lac cu acest tratament cauta pe net sau intreaba un reprezentant oriflame daca cunosti eu am unul si chiar da roade sas tii! dai funda?

| isis5001 a răspuns:

Inmoaiele timp de 5 minute in ulei de masline cald. Dar fii atenta foloseste ulei de masline deoarece de la cel de floarea soarelui se pot ingalbeni. Apoi foloseste niste tratamente speciale pentru unghii din comert, fie avon, oriflame, farmec sau ce vrei tu. happy Eu ma inteleg f bine cu cele de la avon.

| furios4you a răspuns:

De crescut cresc si singure, nu trebuie ajutate. la faza cu intaritu nu stiu. ai incercat viagrunghi?

| Hikari a răspuns:

Tine-le in apa cu sarea. Asta te va ajuta foarte mult! >.< Eu asa am procedat si mi-au crescut foarte repede. Sper ca te-am ajutat! happy

| Abii a răspuns:

Pentru intarirea si cresterea unghiilor:
Solutia se realizeaza din: 1/2 cescuta de miere, ulei, 1 galbenus, 1 praf de sare.
Se amesteca ingredientele si se aplica solutia pe unghiile curate. Repeta o data la 3 zile, timp de 15 zile. Mai exista multe metode, dar o sa-ti spun cu ce le-am intarit eu.E un intaritor de la farmec, de fapt o solutie, care e foarte buna.In plus am luat calciu, unghiile moi pot avea drept cauza o lipsa de calciu dar si de vitamine.(trebuie sa ai o alimentatie sanatoase din care sa nu lipseasca galbenusul de ou, carnea, legumele si fructele, cerealele integrale, lactatele)
Daca problema ta persista de mai mult timp atunci ar fi cazul ca in gospodarie sa folosesti manusi de menaj, ma refer in special atunci cand utilizezi soda caustica, detartranti, hipoclorit de sodiu) deoarece ataca atat pielea cat si unghiile. Dacaunghiile nu au stralucire s-ar putea sa fie vorba de o anemie sau chiar o boala de ficat. Daca pe suprafata unghiilor observi niste pete albicioase atunci ai o lipsa de zinc in organism.(zincul se afla in alimente ca: stridii, galbenus, carne rosie, linte, fasole verde, paine intergrala, mazare)