anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti,mi si mie o crema depilatoare buna.
am incercat cateva si nu au fost bune crestea parul la loc a doua zi dupa ce ma faceam,
O colega imi zicea ca se face cu o crema depilatoare si nu are treaba 2 saptamani chiar 3

6 răspunsuri:
| IrinaAniri a răspuns:

Ceara e la fel ca lama, distruge parul doar de la suprafata, dar radacina ramane. incearca epilatorul sau cerara rece sau calda

| LoriLoL a răspuns (pentru IrinaAniri):

Ceara e la fel ca lama? de unde esti atat de sigura? poate ai vrut sa spui de crema:p

| Azµre a răspuns:

Încearcă cu ceară rece, ține mai mult decât cu cremă!

| LoriLoL a răspuns:

Asta inseamna ca tu ai un nivel de pilozitate mai ridicat..de aceea crema nu face acelasi efect.in acest caz iti recomand epilarea cu ceara.

| GeooFenomenala a răspuns:

Epilatul cu crema nu tine mai mult de cateva zile. pe ea daca o tine inseamna ca asa e ea mai ''fara par'' laughing daca intelegi iti recomand sa te faci cu ceara unde te tine o lunawinking e putin dureros dar cand te obisnuiesti o sa vezi ca nu e chiar imposibil iar rezultatele sunt superwinking plus ca pentru ca ceara se bazeaza pe smulgerea parului din radacina acesta se si rareste si o sa te duci la salon din ce in ce mai rar :* ( dar daac totusi vrei sa ramai pe crema incearca veet ) baftaa sper ca ti-am fost de ajutor :p

| alexzalexzz a răspuns:

Nu crema face diferenta ci parul. Difera de la persoana la alta.Cel mai sigur i-ati un Brown silk epil.Nu ai treaba 3 saptamani