Pai draga mea fara paine, fara dulciuri, numai legume firte si crude si fructe eu cred ca e OK dar nu prea sanatos
Eu zic k la inaltimea ta esti destul de bine proportionata
dar daca vrei neaparat sa mai slabesti incearca sa nu mai mananci fast fooduri, dulciuri, prajeli, sosuri ci cat mai multe fructe. legume
mananca des dar putin iar intre mese k "desert"ia un mar
de asemenea sa bei foarte multa apa
combina toate astea cu sport(cateva abdomene seara, cateva exercitii pentru fese... dai un search la google daca nu sti ce sa faci)k sa slabesti frumos
ai girja insa dupa ce vei slabi sa nu te apuci sa mananci mult daca stii ca te vei ingrasa
adopta o alimentatie sanatoasa si echilibrata
multa bafta
Am inteles ca urmand aceasta dieta, se poate slabi pana la 4 kg intr-o saptamana. Sincera sa fiu, nu am urmat-o, dar la prietena mea a dat rezultate.
luni
ora 9:
- un ou fiert tare
- o felie paine de secara prajita
- o rosie
- ceai sau cafea fara zahar
ora 13:
- 200 gr. piept de pui la gratar sau fiert
- salata de varza alba cu sare si suc de lamaie
- o felie de paine de secara prajita
- un pahar de compot proaspat fara zahar sau cu zaharina
ora 16:
- un pahar de sana
- un mar
ora 19
- 150 gr. branza degresata de vaci
- un ardei
- o rosie
- ceai fara zahar sau cu zaharina
marti:
ora 9
- 2 felii sunca de praga
-o felie de paine secara prajita
-un castravete
-ceai/cafea fara zahar sau cu zaharina
ora 13
- supa de zarzavat(fara cartofi)
- 200 gr. carne de vita gratar sau fiarta
- salata de varza rosie
- compot proaspat fara zahar sau cu zaharina
ora 16
- un pahar de sana
- un mar
ora 19
-salata de rosii+castraveti(fara ulei)
-2-3 crenvursti fierti
-ceai/compot fara zahar sau cu zaharina
miercuri
ora 09
-2 felii telemea de vaci
-o felie paine de secara prajita
-ou fiert
-un ardei
-ceai/cafea fara zahar sau cu zaharina
ora 13
-supa de zarzavat(ca si marti)
-200-300 gr. peste slab gratar sau fiert
- salata varza alba+castravete
-o portocala
ora 16
-ceai fara zahar sau cu zaharina
-o feliuta cascaval
-o felie de paine de secara
ora 19
-2 cartofi copti
-salata conopida sau mancare de conopida(fara ulei sau alte grasimi)
-un pahar de lapte sau sana
joi
ora 09
-2 felii de sunca Praga sau York
-1-2 felii de paine secara prajita
-un castravete-ceai/cafea fara zahar sau cu zaharina
ora 13
-mancare de urzici, spanac(fara ulei etc.)
-200 gr. carne slaba gratar
-ceai/compot fara zahar sau cu zaharina
ora 16
- un fruct
-sana sau iaurt
ora 19
-200 gr. branza de vaci degresata
- rosii
- ceai/ compot
vineri
ora 09
-2 felii de paine
-1 felie telemea de vaci
- 2 crenvursti
-ceai/ cafea
ora 13
-mancare de ciuperci(fara ulei etc.)
-200-300 pui fiert sau gratar
-un fruct sau un pahar de suc proaspat
ora 16
-ceai fara zahar sau cu zaharina
-jumatate de banana
ora 19
-iaurt
-2 mere coapte fara zahar
sambata
ora 09
- un ou fiert tare
- o felie de paine prajita secara
-o felie de telemea
-rosie
-ceai/cafea
ora 13
- 200-300 gr. peste slab
- salata verde cu ridichi
- un suc/compot
ora 16
-ceai
-o felie de paine secare prajita
-o felie de sunca York sau Praga
ora 19
-2 cartofi copti
-mancare de conopida/spanac/urzic(fara ulei)
-iaurt
Succes!
Excertitii zilnice 1-2ore, manaca multe fructe(cu exceptia bananei), mananca multe legume, si daca vrei ceva dulce, mananca un iart fff slab in calorii, se gasesc in supermarketuri!
Mananca de 5-6 ori pe zi dar nu mult in general legume si fructe si alearga cat mai mult poti. NU garantez 5kg pe saptamana dar cel putin 1 kg cred ca o sa slabesti.
Totul se face in timp, este nesanatos dintr-o data, nu te mai stresa, ai rabadare si incredere in tine si vei vedea rezultate. Acesta problema, slabitul, nu se rezolva numai prin diete, nu ai nevoie numai de diete ci si de pshihic bun. Ce pot sa iti spun este sa nu iei in calcul prea mult dietele minune care se perinda pe piata. Mergi metoda clasica, efort fizic dar nu in exces, evitarea alimentelor care ingrasa, asta nu inseamna infometare si sa ai ambitia puternica de a trece prin acestea. Nu iti urez bafta la slabit ci sanatate indiferent de kg care le ai
Nu cred ca e posibil sa slabesti 5kg pe saptamana tinand o dieta sanatoasa, totusi sunt curioasa sa aflu si eu daca chiar este vreuna.
Dimineata, mananci un sendvis cu mezeluri. la pranz, piept de pui fiert, fript, peste cu cartofi naturi.intre mese, poti manca fructe, excluzi dulciurile si sucurile! daca poti, mancarea s-o mananci fara paine! pana la ora 4, mananci bine iar dupa aceea nu mai mananci nimic! bafta!
Incearca sa mananci de doua ori pe saptamana : 1cana de orez fiert ce 4 cani de apa si sa bei 2 litri de apa si sa nu mai mananci absolut nimic. slabesti 2-3 kg pe zi. Daca mai ai ce sa dai jos
Daca veri dieta pentru tine cerd ca vrei sa ajungi ca un schelet, de ce veri sa slabesti eu cred ca arati foarte bine 64 de kg la inaltimea ta este bine.
Cel mai bine e sa iti schimbi regimul alimentar, modul de viata. E foarte important sa mananci unele grupe de alimente separat, sa nu mananci fructe impreuna cu alte alimente, sa nu mananci prajeli, grasimi, inlocuieste painea cu cereale/paine neagra. Cat mai multe legume, sucuri de legume. In timp se curata organismul, te simti mai bine, esti mai sanatoasa si dai jos si cateva kg (daca ai mai multe, dai mai multe)
Nu e posibil, dar e posil altceva.Eu am slabit 3 kg jumate, in 4 zile...Si am mancat doar odata pe zi!
1.72 - 10 kg = 1.62 atata trebuie sa ai. NU trebuie sa slabesti atat de mult intr-o saptamana. EU am tinut un regim dar slabeai 3-5kg pe luna si am dat proportional. Deci te sfatuiesc sa nu dai mult intr-o saptamana ca dupa ce slabesti pui dublu sau triplu pentru. ca nu o sa te poti aptine toata viata de la dulciuri, sucuri, paine, o sa mananci si ai sa vezi cu se urca de la 62, 64, 75; tu esti cu 2 kg mai mult decat trebuie, stai asa mentinete, ca nu strica!
Sa stii ca tu ai mai mult decat trebuie normal doar cu 2 kg dar daca vrei dieta uite sfatul meu 1) Va propun o reteta de slabit prin care puteti pierde 5 kg intr-o saptamana, daca aveti vointa si respectati dieta! Efectul este garantat!
Luni: - 6 Sana (iaurt) si nimic altceva.
Marti: 6 cartofi fierti, fara sare
Miercuri: 6 mere de marime mijlocie
Joi: 6 oua fierte tar, fara sare.
Vineri: 600g branza de vaci, nesarata
Sambata: 600 g carne fiarta de pui sau vita, nesarata
Duminica: orice fel de mancare, dar fara paine.
In toata perioda in care tineti cura trebuie sa consumati 1 1/2 -2 l de ceai neindulcit pe zi.
fundita?
Alex10092003 întreabă: