Spuneti-mi sincer ce credeti despre fata mea, dar daca jigniti aveti report. Pun pariu ca ti-ai pus cea mai buna poza la profil. Gen, daca spun ca sunt urata toata lumea va spune ca sunt frumoasa.
Si nu pot sa iti vad poza cand intru in profilul tau.
Tu ai vazut macar cum am iesit? Am pus poza pentru ca este cu unul din pariu cu viata, nu pentru ca imi place cum am iesit
Pai daca dai report pentru cine spune sincer cum arati. nu vad care mai este scopul intrebarii... pana si tu recunosti cai nu ai iesit bine in poza. oricum cu riscul de a primi report nu imi place poza deloc
Poti sa imi spui ce poza am la profil? ca mie nu imi apare
O fata care cred ca esti tu si inca o fata sau baiat ce o fi ca sincer nu imi dau seama.
Eu sunt fata
Nu e photoshop, m-am intalnit cu el, sofia si rafael in mall cotroceni.
Hm... nu e photoshop deci... autnci e bulan?
Ce? poza e reala, am si cu rafael si sofia ti-am mai spus. Dar e treaba ta, crezi ce vrei.
Bulan = noroc.
Scuze atunci . Da, am avut noroc si mi-am luat inima in dinti sa le zic sa faca o poza cum mine Tremuram ca piftia
Bravo, naşpa că eu nu-s din bucureşti.
Nici eu nu-s. Ma duceam in mall sa-mi cumpar haine
Sincer sa fiu, mi-e mila de voi, toti astia care vedeti cu ochii si nu cu pituitara... vai de capul vostru...
Nu-ti face griji in legatura cu fata ta, e perfect normala
Sa incep asa:
1. Vreau raport
2.Sunt coleg cu tine
3.Esti urata mereu
4. Daca cumva imi dai raport sa vezi ce iti fac in pauze.
De fapt mi-am pus poza cea mai proasta dar e cu dima din pariu cu viata si de-asta imi place.
alexinho_7058 întreabă:
Georgian1992 întreabă: