Nu-ti zic sa cumperi neaparat urmatoarele, dar sunt o varianta de luat in calcul, cel putin din punctul meu de vedere: Ideal Shade -Creamy Natural daca vrei o culoare nici prea deschisa, nici prea inchisa - de la Avon. Costa in jur de 45 de lei.
Pudra, eu zic sa iei una de la Colours n Beauty, sunt foarte bune majoritatea produselor, in afara de fondurile de ten lichide care nu rezista mai mult de 5-6 ore...
In general, ti-as zice sa cumperi fond de ten de la Avon, eu am incercat mai multe, dar acum depinde si de textura pielii tale, de preferintele tale...se poate sa nu te satisfaca pe deplin.
Pa-pa!
Ca fond de ten iti recomand fie loreal acord porfait, fie maybeline affinetone fie satin nu stiu cum tot de la maybeline. pudra eu am una de la avon de la colour trend. ieftinache da' mie'mi place mai mult decat o alta. mult mai scumpa tot de la avon
Depinde ce fel de ten ai. Daca e mix/gras (pentru ca ai zis ca-ti straluceste) atunci sa-ti iei ceva pe care scrie ``oil free`` de exemplu poti sa-ti iei Maybelline Matte Mousse (daca iti luceste tenul f tare), Vichy Normateint, Givenchy Photo`Perfexion, Clinique Superbalanced makeup ( e f bun, zic eu) sau superfit makeup, Estee Lauder Soft Matte, Maybelline Wonder finish (se face pudra pe ten), Rimmel Clear Complexion Anti Shine.
La pudre nu ma pricep asa bine; eu am folosit Maybelline Dream Mat si e bun
Poti sa mergi la un magazin mare de cosmetice si sa intrebi si vanzatoarea ce-ti recomanda
Eu m-am inteles foarte bine cu accord parfait de la l'oreal si mai nou, cu superstay de la maybelline (Acopera foarte bine si contine si crema, si astfel se aseaza foarte bine fondul de ten pe fata, e si mat si tine foarte mult timp).
Daca ai tenul gras foloseste unul compact, daca ai tenul mixt foloseste unul lichid
Eu folosesc Radiant-Air finish pentru ten mixt/gras. in general produsele de la radiant sunt f bune
Georgian1992 întreabă: