| taniushh999 a întrebat:

Spuneti-mi va rog ce pot sa-i ofer in cadou celei mai bune prietene la aniversarea de 15 ani?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Un parfum frumos,o bratara,un lantic de aur, o poseta, un set de cosmetice, o bluza frumoasa, o cutie cu bomboane de ciocolata si un buchet de trandafiri.
Te pup!

| CosticaShtrengarul a răspuns:

Eu zic asa, sa-i iei un dildo si sa il folositi amandoua impreuna si deodata! ce spui? ps; da funda, ca altfel dildoul ala ajunge altundeva!

| lola9 a răspuns:

Incearca sa afli ce-s doreste si cumparai asta o sa o faca fericita sau poti sai cumperi ceva de imbracat cum ar fi (rochie,fusta,ect) sau accesori (de par,pentru telefon, ect) sau mai poti sa ai iei (bratari, sau seturi, cercei, ect)Sper ca te am ajutat. Funda?

| TomaTamaraTania a răspuns:

Wow, multe! n primul rand ceva ce nu are si i-ar place. sau ochelari de soare. Fardui, acuma sunt la moda, lacuri daca-i plac. o carte, bijuterii, o broscuta testoasa sau pestisori intr-un acvariu mic, abonament la cinema. parfumuri, haine, o geanta, ceva accesorii, ceva breloc sau lantisor de la swarovski (au ambalaj fain, prestigiu si obiecte faine, app., au si parfum). ceva CD daca face colectie. o planta mare de apartament daca ii place asa ceva si le-ar ingriji. sau pe iubitul tau daca-i place happy na' ca glumeam. plateste-i un masaj la un salon misto. Depinde de gusturile ei, tu o cunosti. Bafta!

| pisi03 a răspuns:

Crede-ma poti sa te duci la pim si sa ii faci o rama cu o poza cu voi doua o sa o ttina minte toatta viata, poti sa ii mai iei si ceva care isi doareste foarte mult

| Issa20sb a răspuns:

Un dildau rolling on the floor)