| MarY5283 a întrebat:

Spuneti-mi va rog frumos ce sa fac ca sa-mi creasca parul mai repede. dau funda.

Răspuns Câştigător
| byaaaa a răspuns:

Uleiul de ricin. Il aplici de la radacina pe toata lungimea firului de par. Lasi sa actioneze 30 min- 1 ora, apoi te speli normal.Cu sampon, preferabil din ingrediente naturale. Intreaba la farmacie. Si uleiul de ricin tot de la farmacie, nu e scump, in jur de 8 lei cred...

Sau uleiul de masline. Fie il aplici de seara, iti infasori parul intr-un prosop si dimineata te speli, fie il pui seara, dar intr-o cantitate mai redusa si il lasi sa actioneze cat mai mult cu putinta. La uleiul de masline poti adauga si un galbenus de ou.Amesteci ca la maioneza si te dai pe par, insistand la radacina. Apoi te speli ca de obicei.

Dupa ce te clatesti, inmoaie-ti parul intr-o infuzie de ceai de musetel/de frunze de nuc/ de urzici. Lasa parul moale si ii da niste refleze naturale si frumoase. Nu este necesar sa te clatesti cu apa dupa.
Si ia-ti de la farmacie niste suplimmente de minerale.Eu luam intr-un timp osteocare. Sunt bune, la mine deja se vad efectele. Si sampoanele pe care le folosesti ar fi bine sa fie tot naturale.

O data la cateva luni, taie-ti varfurile, altfel se vor toci si vor incetini cresterea parului.
Bafta multa!

5 răspunsuri:
| xAndraax a răspuns:

SA iti tai varfurile lunar chiar saptamanal, sa il speli foarte bine cu un smapon care nu face matreata si cu balsam ( natural daca se poate ) sa-l feresti de soarele puternic ( porti o palarie ceva ) incearca sa nu.l indrepti. undulezi cu placa prea des chiar deloc daca se poate, tine.l si in coada nu numai desprins. si cam atat imi vine. a si piaptana.l des. Succes! :*

| lplostonyou a răspuns:

Buna,taie un pic din varfuri, cam jumate de cm sau chiar 1 cm.

| sweet_1526 a răspuns:

Iti va creste parul mai repede daca il tii impletit, sau cel putin strans cu un pufulete.big grinbig grinbig grin:

| muhuaxela a răspuns:

Creste mult mai repede daca tii parul impletit.sau strans cochee hee

| bubbles07 a răspuns:

Prt cresterea parului se foloseste ulei de rigin se gaseste in farmacie in combinatie cu alte uleiuri folosite ca tratament prt par. Sunt si contraindicatii ...tre sa il clatesti foarte bine prt ca ingrasa parul.Se folosesti si in cresterea sprancenelor in caz ca le-ai pensat gresit si vrei sa le modifici forma sau poti folosi petrol ca pe vremea bunicii. Sper sa mearga:*.