Draga mea. Nu este acesta id-ul lui Miley.Id-ul lui Miley este foarte greu de gasit. Poate ca nici nu are. Dar are facebook sau twitter.
Oamneii isi fac id-uri false dandu-se drept vedete.Incercand sa isi bata joc de alte persoana.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu id-ul ei.
O zi placuta
Vedetele nu ai ID-uri pe care sa le poata afla fanii. Ai Id-uri personale doar pentru prieteni si familie. Dar cele mai multe vedete au MSN. Vedetele comunica cu fanii pe fansite-uri.Nu mai cauta ca nici un ID nu este adevarat.
PaPa
O, te rog!
"aidi", "cirus"?))
Desigur ca au adresa de e-mail ca au twiter.
Mai bine urmareste-le pe twiter sau facebook.
Ema, ele nu au id de messenger, ci MSN pe care nimeni nu il are decat rudele ei.
Mai are facebook.
Craciun Fericit alaturi de cei dragi`!
Pa, pa`!
Al lui justin bieber e asta; justin_bieber9222 am vb cu el si mia si dat web e el.
Nici miley cyrus nici selena gomez nu au id... poate au vreun mail dar iti dai seama ca il dau doar rudelor...
Mai deci eu asta nu iti voi spune cu rautate:
-vedetele da, poate au id de mess, hi5 si toate alea(cel putin vedetele romance) dar ele chiar daca le cauti nu le gasesti pe nicio retea de socializare dapai id de mess.
de ex:-eu pe facebook i-am dat add lui miley cyrus pentru ca are poze din realitate adica cu ea si prin asta vreau sa spun ca pozele nu-s luate de pe net.Na, i-am trimis o data msg in prv. ca sa-mi lase id ei si daca nu vrea sa-mi zica de ce.bine ...sa fiu sincera nu mi-a raspuns.