| Adina999 a întrebat:

Stie cineva ce pot folosi sa imi creasca parul? Nu vreau ceva facut acasa, etc. Ceva ce pot cumpara si care isi face efectul!
Funda celui mai eficient raspuns!

2 răspunsuri:
| LoredanaS19 a răspuns:

Ceva ce poți cumpara si eficient cu care încerc si eu actual este ulei de ricin îmbinat cu ulei de migdale... sincer la început nu o fost ceva care sa ma încânte dar am văzut ca dupa 4 aplicații a început sa iti facă efectul, parul mi-a crescut si e mult mai frumos si strălucitor, eu nu te pot ajuta chiar asa mult dar am auzit iar de loțiunile cu petrol ca ar fi foarte bune pentru creșterea parului. Părerea mea este sa vorbești cu o farmacista daca nu poți cu un dermatolog si sa o intrebi pe ea, cu siguranța iti va garanta ceva mai eficient decât 2 uleiuri happy multă bafta si încă un mit de care am auzit e cică sa iti tunzi puțin parul când e luna plină ( undeva unde razele lunii pot bătea asupra parului tău), sper sa iti fie de folos :*

| Goddess23 a răspuns:

Daca nu vrei ceva facut in casa...ca de exemplu o masca de par cu ulei de masline si ulei de ricin. Se maseaza scalpul seara si dimineata iti clatesti parul atunci poti merge la farmacie si au numeroase produse Bio dar sunt ceva mai scumpe sau poti comanda de pe net uleiul din 30 de plante de la Hemel. Probabil ai sa il gasesti si la magazinul naturist.