Ideal e sa slabesti 0, 5 kg pe saptamana, deci 3 kg in 2 saptamani e un pic ca mult dar se poate!
In primul rand fa miscare, nu lua liftul mergi pe scari, nu lua autobuzul mergi pe jos spre si de la scoala. In fiecare zi sau macar o data la doua zile du-te un sfert de ora la alergat seara sau dimineata.
Nu ai voie sa mananci fast food, dulciuri, patiserie deloc! Nu ai voie sa bei sucuri sau alcool. Trebuie sa mananci multe legume, fierte sau crude, fructe, carne slaba adica pui, curcan, peste sau vita (fiarta sau la gratar) cereale integrale, lactate slabe, oua fierte. Mesteca bine mancarea, stai calm la masa, bea suficienta apa si nu ciuguli intre mese.
Asa ceva nu se poate nici daca te infomtezi, isi dau un program cardio tine 2 luni dar e fb
Se poate daca te chinu eu am resusit 5 kg in 2 saptamani dar dupa aia este adevarat, am avut probleme, iar acum sunt putin anemic. Dar daca te rog, imi zici si mie programul acela...
Uite aici o dieta care cica da roade ideea este sa faci si miscare si bine inteles sa nu mananci in exces
http://lyla.ro/......apte-zile/