Poti incerca cu Zinerit
sau ia o lamaie proaspta taie. o felii si aplic. o unde ai cosuri timp de 30 minute
Funda?
Incearca Garnier pure active roll-on este foarte bun usuca cosurile si elimina semnele lasate de acestea.Eu l-am folosit si a avut rezultate bune.
Un tratament pe care l-am folosit si am fost multumita de el absolut de fiecare data(l-am folosit si cu intreruperi)a fost Zineryt,pe care-l poti incerca si tu(daca nu ai facut-o pana acum),dar doar dupa un control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine).
Nu te da cu zynerit sau cu lamaie daca ai tenul gras pentru ca iti usuca tenul si eventual iti apar mai multe cosuri.Incearca o crema veterinara Mibazon, e in jur de 6 7 lei crema contine 3 antibiotice, efectul se vede abia dupa 1 saptamana 2 maxim!
Nu folosi zynerit sau lamaie daca ai tenul gras aceste produse doar iti usuca tenul si eventual iti apar mai multe cosuri.Incearca o crema numita Mibazon (o gasesti la farmacia veterinara) costa in jur de 6 7 Lei, contine 3 antibiotice iar efectul il vezi dupa 1 saptamana 2 maxim.
P. S In primele 2 3 zile dupa folosinta o sa-ti iasa mai multe cosuri dar sa nu te sperii pentru ca e normal.
hognogicereajutor112 întreabă: