Nu stiu cum se cheama, dar stiu cum se fac
Iei o ata mai mare ...culoarea la alegere.[sau poti lua mai multe ate colorate si le prinzi la un capat. iese mult mai frumos, crede'ma] apoi iei o suvita de par [cat vrei tu de groasa] si dai ata de jur imprejurul suvitei de par. si la capetele firului de par faci nod. cand vrei sa o dai jos poti sa o tai da ai grija sa nu; ti dai si parul
bafta :*
Nu asa de face larrii! faci o bucla de ata si capatul atei se baga prin bucla si apoi se strange! daca numai dai ata de jur imprejurul suvitei risti sa ti se desfaca intr-un timp foarte scurt! si asa toti dobitoci pot sa o faca!
-Mcrenma daca vrei sa ititina mai mult timp fa ca si mkine!:*::*:*
Buna! Nu stiu cum se fac dar stiu ca imi doresc si eu asa ceva plus bratari din ata colorata si nu gasesc nimic concret. Daca poate cineva sa ma ajute cu o adresa de mail sau un numar de telefon? Va multumesc frumos!
Uite cum faci bratarile: iei mai multe fire de ata, le legi la un capat, si apoi iei primul fir, il innozi cu celalalt, si primul va deveni al doilea il iei pe acelasi si il innozi si faci asa pana la ultimul. apoi il iei pe primul si tot asa.