Pentru copiii mici stiu ca exista ceva aparate dar nu stiu daca e valabil si pentru cei mai mari
Nu trebuie sa te ingrasi sau sa slabesti, e perfect asa, incearca exercitii pentru a lucra muschii picioarelor, mergi pe bicicleta si role
Nu sunt oasele strambe, trebuie sa te ingrasi putin, sau sa iti lucrezi muschii aia dintre picioare, si eu aveam paranteza cand aveam vreo 45 de kile si credeam ca oasele sunt strambe dar nu) e imposibil, trebuie sa te ingrasi, atat
Aaa @_@
ciudat, pai eu am 1.61 si 48 de kg
si cand aveam 45 aveam paranteza si acum nu mai am...hm chiar nu imi dau seama de ce ai...pai atunci presupun ca ai putea incerca sa faci exercitii pentru muschii din zona aceea, si e posibil sa dispara paranteza
zic si eu...
Nu ai piciorele cracanate, doar ca esti prea slaba si ai impresia asta. Depinde si de constructia corpului.
Atunci depinde constructia corpului. Fiecare este in felul sau. Dar poti opta pentru niste exercitii, insa sa nu iti faca mai mult rau.
Exista un aparat numit "fluturas" pentru fitness nu este scump deloc faci cu el ...si o sa scapi sigur
Si eu am aceeasi problema. Cine spune ca nu sunt oasele strambe si ca se rezolva prin ingrasare sau exercitii nu stie ce spune. Cand este vorba de o vizibilitate mica a parantezelor, da se poate rezolva asa, dar cand picioarele sunt chiar cracanate nu ai ce face. Osul este arcuit si nu ai ce face. Eu caut de 10 ani o solutie si la noi in tara nu se face nici o operatie decat pana la 5 ani. Strange bani si mergi in Franta sau Germania. Eu incerc sa ma accept asa cum sunt desi as purta si eu fuste si rochii. Si pentru a intelege mai bine, este o problema genetica sau o lipsa mare de calciu in copilarie, nedetectata de unii medici, care duce uneori la rahitism (sa citesti ce inseamna ca multi, chiar si eu initial, isi imagineaga o mare deformare ). Aceasta lipsa de calciu slabeste rezistenta oaselor iar de cand incepe copilul sa mearga greutatea preseaza si piciorele se curbeaza putin.
Gabriela144 întreabă: