| Dayana12345 a întrebat:

Stie cineva informatii despre aceasta agentie de modelling: selection.media? mi s-a intamplat asa: M-au chemat, eu am mers cu ei, mi-au explicat despre ce e vorba, apoi mi-au cerut 60 lei, eu i-am dat.Au spus sa vin saptamana viitoare sa fac niste poze de identitate, m-am dus, le-am facut.Bine pana aici. Mi-au spus ca ma suna la sfarsitul urmatoarei luni, si acum este 27. 03, este sfarsitul lunii. Mai sunt cateva zile, dar nu stiu daca ma vor mai suna! si cand am trecut pe unde au avut studioul cand am mers eu, nu mai era acolo, era un alt magazin, si cred ca m-au pacalit! De fapt sunt sigura, dar vreau sa stiu asa: Aceasta agentie are site-ul propriu: www.selection-media.com, acolo sunt mai multi oameni, care au facut poze, eu nu sunt acolo, dar am facut poze, cineva de pe TPU a mai fost la aceasta agentie? vreau informatii, daca se poate sa-mi spuneti cand suna, si altele, repede, multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| Dayana12345 explică:

Dau funda! La raspunsul care ma ajuta!

| alle_2939 a răspuns:

Si pe mine m-au chemat azi. Am ceva banuieli desi am dat banii, e facatorie?

| Dayana12345 explică (pentru alle_2939):

Pai.....cared ca am aflat ceva dar nu sunt sigura! am auzit la tiri ca au prins pe cineva care facea ceva asemanator....nush daca sunt ei! Dar cu siguranta a fost o teapa!

| alle_2939 a răspuns (pentru Dayana12345):

Astia sunt din ianuarie la noi in oras, ca m-am interesat, dar cica s-au plans cam multi de ei.

| Korkalcsuk_Robert_1992 a răspuns:

Serus.pana la urma ai aflat? e teapa sau nu?

| Georgi987 a răspuns:

Cred ca am cazut si eu in aceeasi capcana ca si tine. A trebuit sa dau 49. 50ron, iar pentru primele poze m-am programat peste cateva zile. Totusi presimt ca ceva nu este in regula, mi s-a spus ca nu o sa se faca o selectie ulterioara, adica toti cei opriti pe strada o sa pozeze (din punctul meu de vedere pozele pe site-ul lor nu sunt chiar reusite). In plus documentul semnat nu garanteaza ca o sa fim chemate la adevarata sedinta foto, asa-i? Ai incercat sa suni la numarul de telefon pe care l-ai primit ca sa afli detalii cu privire la data exacta a sedintei foto?