| dragutzyk a întrebat:

Stie cineva leacuri babesti cum s-ar zice de albire a dintilor, scaparea tenului de cosuri si imperfectiuni, cresterea parului si intarirea unghiilor? Dau cea mai mare fundita!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Pt albirea dintilor : incearca sarea neiodata cu care ai sa iti freci usor dinti.
2. Pt scaparea tenului de cosuri : In fiecare seara, fa-ti gomaj cu tarate de grau(umezeste fata, aplica, cu mana, taratele pe fata si freaca, usor, timp de 3-4 minute), dupa care, te vei limpezi cu apa calduta! Dupa tamponarea fetei cu prosop curat(sau de unica folosinta), aplica pe ten, zeama de lamaie(atentie, ustura!)! Dimineata, poti clati fata, tot cu apa calduta. Nu stoarce cosurile! Evita alimentele excitante, bauturile carbogazoase si tutunul!
3. Pt cresterea parului :Infuzia din coaja de lamaie are efect revitalizant si da parului stralucire. Taie marunt cojile de la 500 g lamai, pune-le intr-un vas si toarna peste ele 1, 5 l apa clocotita.
Astupa vasul si lasa-l sa stea circa 3 ore, dupa care iti poti clati parul proaspat spalat.
Ar fi bine sa aplici o masca hranitoare macar de doua ori pe luna ca sa ai un par lung si sanatos.
Pentru ca parul tau sa capete stralucirea pe care ti-o doresti, spala-ti parul cu ceai de plante cel putin o data pe saptamana.
4. Pt intarirea unghiilor : ncalzeste cateva linguri de masline sau ricin (daca vrei le poti combina) si apoi inmoaie-ti unghiile in lichidul caldut.

Pentru un tratament intensiv, maseaza-ti mainile cu ulei de masline (cald) din belsug, pune-ti o pereche de masnusi din bumbac si pastreaza-le peste noapte. Este indicat sa faci acest tratament zilnic, timp de o saptamana. In urma acestuia, nu numai ca vei avea unghii mai tari, dar pielea mainilor tale va fi extrem de hidratata si catifelata.
Imi dai fundita?

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Mai bine mergi la sigur cu tratamente eficiente si sigure! succes!

| mami a răspuns:

Pentru dinti albi -sare
pentru cosuri- infuzie de busuioc(se gaseste in farmacii)
pentru cresterea parului- ulei de ricin cu petrol (se gaseste in farmacii)
pentru intarirea unghiilor- ulei atat de cald cat rezisti cu unghiile in el
proprie experienta

| hadasan a răspuns:

Buna pentru cosuri poti folosi suc de lamaie natural sau poti cumparat zynerit de la farmacie este foarte bun iar pentru albirea dintilor eu folosesc bicarbonat stins cu suc de lamaie, stiu ca nare gust prea bun dat e folositor pentru cresterea parului poti folosii ulei de ricin de la farmacie si-l aplici direct pe par la radacini seara si te spelii dimineata, iar pentru intarirea unghiilor poti folosii ulei de masline. Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt dinti: Signal White Now! albeste dintii instantaneu dupa prima spalare, gasesti in magazinele mari. spala-te 2 minute, altfel nu-si face efectul. e optic nu abraziv. nu tine la infinit dar revine dupa fiecare spalare si e foarte vizibil. e super tare
Nu folosi babesti. babesti = bicarbinat de sodiu + lamaie = La revedere Smalt! = dinti sensibili toata viata = papa sucuri reci, bere rece... nu stiu de tine dar pentru mine asta ar fi tragic laughing

| Corina1998 a răspuns:

Nu incerca leacuri babebesti pentru albirea dintilor deoarece dintii iti vor deveni foarte sensibili si in cel mai rau caz iti vor cadea... vorbeste cu un stomatolog daca nu ma crezi