| NN_9003 a întrebat:

Stie cineva niste trucuri de machiaj pentru ochi negrii, par negru si ten inchis?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele cu ochi negri au multe avantaje ( si eu am ochii negri ). Ele nu au neaparat nevoie de fard de pleoape. Un mascara pe gene e de`ajuns, deoarece culoarea ochilor fac totul :x. Si smokey eyes arata foarte bine ( daca vrei sa vezi cum se realizeaza intra pe blogul meu : http://www.girl-care.blogspot.com - e pe la sfarsit - primul meu post :)) ). Oricum, orice culoare merge cu ochii tai. Pana si la haine :negrul merge cu orice, nu? :> Bafta! :*:*

6 răspunsuri:
| Classy a răspuns:

Un machiaj perfect:La ochii negri orice nuanta se potriveste, deoarece sunt rari.Auriul si nuantele de argintiu iti pun cel mai bine in evidenta tenul mai inchis.Parul trebuie sa fie drept, astfel incat sa contureze linia fetei. Nu folosi creion negru de ochi, nu va da bine.Rimelul e foarte important.Genele lungi creeaza un efect a ochilor mai mare.

| Classy a răspuns:

Un machiaj perfect:La ochii negri orice nuanta se potriveste, deoarece sunt rari.Auriul si nuantele de argintiu iti pun cel mai bine in evidenta tenul mai inchis.Parul trebuie sa fie drept, astfel incat sa contureze linia fetei. Nu folosi creion negru de ochi, nu va da bine.Rimelul e foarte important.Genele lungi creeaza un efect a ochilor mai mare. Rujul rosu spre visiniu e perfect!

| Lary_2950 a răspuns:

Machiazate cu auriu, bej maro, albastru turcuaz

| Deniisze a răspuns:

Argintiul. Incearca fardul de pleoape argintiu, care iti va scoate ochii in evidenta si un rimel care sa iti alungeasca si sa iti curbeze genele! Bafta!

| AdySnaP a răspuns:

Baga capul in cenusa sau in soba si gata esti machiata negurulaughing

| NN_9003 explică:

@Ady: Vorbesti din propria ta experienta? Sincer, eu prefer produsele cosmetice.

Multumesc celorlalti pentru ajutor:*