Baneocin ( praf - farmacie ) sau galbenele. Trece repede cu Baneocin, in cateva minute. Ti-l recomand
Cea mai buna crema cicatrizanta este crema de galbenele si nici nu e scumpa crede-ma iti zic din proprie experienta sigur vei gasi la farmacie si in plus e si hidratanta
Te poti da cu una de galbenele sau ceva de ceai verde si rozmarin. Si lasa ca dispar semnele Poti da si cu o crema hidratanta: Effaclare H de exemplu... Asta pentru cicatrici.
Pentru cosuri... Mergi la dermatolog.
P.S.Alta crema pentru piele sensibila si cu probleme ca a ta: Sebium Global de la Bioderma.
Mentionez ca sunt foarte scumpe toate
Recomand sa consulti un dermatolog. El va stii cu siguranta ce este de facut
Succes!
Da-te cu crema mekfett, are crema de galbenele si vitamina E, iar daca o utilizezi zilnic timp de o saptamana pot sa spun ca se vor vedea schimbari majore:d. Succes!
M.am dat mai de mult cu crema de galbenele si mai rau a facut )) Dermatolog nu-mi trebuie ca a fost o prietena si a dat o gramada de bani pe pastile si tratamente si tot naspa arata O data cu varsta o sa treaca, oricum n-am mari probleme cu cosurile. Cred ca o sa incerc Baneocin
Iti recomand creme naturale pe baza de ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation. Am avut si eu probleme cu cosurile pentru ca le-am spart si am gasit produsele naturale si eficente la ei.