anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva o solutie pentru cosuri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Săpun Protex și un tonic antiseptic.
Pa, pa.

16 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Solutie de la Gerovital Plant. happy

| nellyneliana a răspuns:

Skinoren, zineryt... le gasesti in farmacii...big grin

| JeSa a răspuns:

Iti recomand tratarea cosurilor cu argila sau tinctura de propolis si Mibazon. Bafta!

| adellina a răspuns:

Poi ca sa nu mai apara cosuri tenul trebuie bine ingrijit.Nu folosi pudra si fond de ten si tot felul de prostii d'astea.Lasa-ti tenul sa respirehappy. Este normal sa iti mai apara din cand in cand cate un cos, mai ales daca esti in timpul adolescentii, chiar si mie imi apar cosuri pe frunte, am 17 ani. Cel mai bine este sa nu le storci, pentru ca iti vor ramane urme.

Eu una ti-as recomanda sa te speli pe fata cu apa si sapun Protex si sa folosesti o crema pe baza de lapte si mierehappy.

Sau poti cumpara de la farmacie sapun cu sulf, am folosit eu, este foarte bun.are un miros mai urat, dar important ii ca te ajuta mult. Sper sa iti fie de folos sfatul meu.

O seara buna!

| costyn162 a răspuns:

Depinde de varsta. Daca esti la varsta adolescentei nu ai cum sa scapi.Chiar daca urmezi anumite tratamente vor disparea pentru o perioada iar apoi vor aparea din nou. Daca deja ai trecut de 20 de ani atunci poti urma tratamentele mentionate mai sus. Succes

| sweety_2724 a răspuns:

Ceaiul de musetel

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Pe langa spalat dimineata cu sapun Protex, mai trebuie si sexul sa fie regulat

| ._6225 a răspuns:

Cea mai sigura "solutie" e sa faci o vizita la un dermatolog.
Pa-pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spalat cu apa si sapun dimineata crema nivea, trece in 2 saptamani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foloseste Zynrit e ft bun si costa 30 lei de la farmacie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa te speli cu sapun de casa pe fata, sau poti sa folosesti argila pe care o poti cumpara de la farmacie sau poti folosi busuioc.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, sunt Delia si vasi recomanda bucuros solutia mea. spalativa pe fata in fiecare seara cu sapun protex, apoi dativa pe fata cu floare de aloe vera :functioneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai buna solutie, care la mine in cateva luni a facut minuni si nu trebuie sa mai folosesc nimic, este Eritroacnol(7-8 lei) si un sapun cu sulf(2-3 lei) le gasesti la farmacie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

solutie pentru cosuri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puteti folosi aspira cu mier este f buna. la mine a mers. succes

| beorange a răspuns:

Am citit ca spalatu cu sapun isi usuca piela, trebuie sa te speli cu o lotiune speciala