| Ronoziwn a întrebat:

Stie cineva va rog metode eficiente de scaparea punctelor negre? Am pe nas si pe frunte, am încercat o gramada de chestii si nimic nu a functionat (dau funda) si sa spuneti metode eficiente care merg 100% ca parca vad oameni plictisiti de viata care se gasesc sa-mi scrie: doar spala-te pe fata cu apa calduta si sapun.

4 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Eu am folosit lapte cu gelatina și a funcționat oarecum, însă de punctele negre reapar foarte repede, mai ales din cauza alimentației.
Încearcă să bei foarte multa apa pentru un ten detoxifiat.
Îți las metoda aici
https://youtu.be/WTma4KnEUHQ?si=zv91Weu-oIFRIVP0
Bafta multa!

| Ronoziwn explică (pentru Hyperion7):

Stiu videoclipul ala de pe Youtube îl faceam nonstop acum 2 ani crezand ca da rezultate si nu a dat, mersi totusi ca ai încercat

| Eireann a răspuns:

Metoda de moda veche: tii fata la aburi si apoi le scoti unul cate unul cu instrumentele speciale pentru aceasta operatiune. Din pacate odata formate sunt foarte greu de indepartat dar sunt relativ usor de prevenit, daca speli fata cu un gel cu acid salicylic sau folosesti un scrub cu acid salicylic de 2 ori pe saptamana o sa observi rezultate. Si incearca un fond de ten pudra.

| Mirel26 a răspuns:

Salut!

Metode eficiente sunt, insa nu inseamna ca vor fi si de lunga durata. Varianta este ca porii, gaurile ce raman dupa ce scoti punctele negre sa fie acoperite cu altceva, cat sa nu mai intre mizerie.

Fie faci tratamente la cosmetica si cauti una buna care sa te sfatuiasca ce si cum sa faci sau urmaresti diverse tuturiale pe net: fata cu abur si apoi te apuci sa scoti punctele negre, diverse creme si tratamente pentru eliminarea lor. Scruburi cu cafea sau din comert.
Ideea e ca indiferent de ce alegi, ele nu vor disparea deodata si de tot. E de lunga durata si va trebui sa gasesti ceva care sa se potriveasca cu tenul tau.

Succes!