Uite aici niste raspunsuri ...problema asta o am si eu :(
http://www.TPU.ro/......-as-putea/
Bună.
În mod normal la 2-3 luni trebuie să taie vârfurile, indiferent cât de mult ai avea grijă de el.
O mască cu ou, ulei de măsline și ulei de ricin.
După o oră te speli cu șampon cu provitamine (complexul B), un balsam fortifiant și o mască hidratantă după spălat.
Evită uscarea cu uscător de păr, placa de îndreptat, etc., ele ajută la uscarea și deteriorarea firului de păr.
Pa, pa.
Foloseste uleiul de masline, este foarte bun atat pentru scalp, cat si pentru varfurile deteriorate.
Dragii mei, va multumesc frumos pentru raspunsuri. chiar am inceput (sa-i spun asa) tratamentul cu galbenus de ou, ulei de masline si ulei de ricin. am mai facut mai devreme citeva masti mai intii doar cu ulei de ricin, alta data am adaugat si galbenus de la 2-3 oua. Insa acum chiar m-am apucat serios de "capul" meu :-))), de lecuirea parului, de fapt. Am facut deja o masca aceste trei ingrediente, azi am taiat virfurile la par si sigur mai am de gind sa fac si in continuare acela-si lucru. Si toatea cestea doar datorita voua, celor care m-ati ajutat cu sfaturi, si am inteles ca nu trebuie sa hranesc parul doar cu shampon si balsam, dar trebuie sa-l si mai alint cite oadata cu ceva bunishor:-). Va mulrtumesc inca o data ca nu ati fost indiferenti la apelul meu.
assi întreabă: