| stanciu2nd a întrebat:

Stie cineva vreo metoda prin care pot da scap de alunite sau sa opresc cresterea acestora? Stiu ca nu sunt inofensive dar fata mea se umple de alunite.

Răspuns Câştigător
| wpetterssone a răspuns:

Alnițele sub piele reprezintă pete de culoare care nu a reușit să se uniformizeze într-o anumită zonă. Aceste sunt imposibil de scos. Cele care sunt în relief, pot fi tăiate cu bisturiul sau arse cu laserul de către un medic dermatolog. Am înțeles că pentru scoaterea unei alunițe în relief costul acestei operații poate depăși 200 RON.
Eu am pistrui și sincer nu mă deranjează.

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ai alunite sau escrescente? Alunitele sunt alea sub piele, doara se vad, iar escrescentele sunt alea care cresc pe piele. Daca ai din astea, acum nu stiu cati ani ai, dar se pot elimina.Mergi la medic si ala ti le extripa fara probleme.Nu se face cu laserul se face cu bisturiul laughing ramane un semn micut dar e mai bine decat escrescenta aia pe fata.
Daca ai alunite, adica alea maronii sub piele pe alea le lasi asa, nu se baga nimeni sa faca nimic.

| stanciu2nd explică (pentru relian):

Cele de sub piele nu se pot elimina?

| relian a răspuns (pentru stanciu2nd):

Nu,cel putin nu am auzit, vazut. Daca se facea ceva nu mai vedeai actori si mai stiu eu ce oameni cu bani ce au alunite.

| Bobby711 a răspuns:

Hmm din ce am inteles eu poate ca ai deja o problema cu pielea nu ar trebui sa creasca si sa apara asa cum zici tu mergi la un dermatolog. Alunitele cand devin periculoase se scot de medic dar va ramane cicatrice.

Răspuns utilizator avertizat
| Spliffwizard a răspuns:

Du te la dermatolog mai bine

| Nemesyssp a răspuns:

Cel mai bine mergi la dermatolog, singura metoda sa le elimini se face cu ajutorul laserului