| ana_8023 a întrebat:

Stie cineva vreo solutie pentru alunite? sa dispara sau sa nu se mai vada asa rau?

Răspuns Câştigător
| Moncherie a răspuns:

Http://www.scapa-de-negi-alunite.eu/

In primul rand trebuie sa stii cu exactitate daca sunt alunite sau negi. Alunitele sunt de culoare inchisa si demarimea unui varf de creion, pe cana negii, care sunt de foarte multe feluri, sunt mai mult sau mai putin proeminenti, de diferite culori, de la culoarea pielii pana la maro inchis.
In mod normal nu este voie sa se aplice nimic pe alunite sau negi atata timp cat nu sti natura lor.
Totusi, in cartea Mariei Treben se mentioneaza ca alunitele se pot trata prin aplicarea de mai multe ori pe zi a sucului de urechelnita. Se desface planta si se aplica sucul ei.
Daca nu sunt alunite ci negi, acestia pot fi tratati de catre tine doar daca au culoarea pielii; in caz contrar, orice fel de produs poate afecta, ducand chiar la cancer. Pe negi se poate aplica sucul de rostopasca, de mai multe ori pe zi. Este eficient cu siguranta. Eu l-am testat.
Daca negii nu au culoarea pielii, este de preferat sa fie protejati prin creme daca nae expunem la soare si in cazul in care puroiaza sau dor sa se mearga urgent la medic pentru cauterizare.

Eu am fost la un domn in Cluj si mi-a dat cu o solutie pe ele si s-au uscat si au cazut, cam intr-o luna. A ramas doar o pata alba. Pentru cei interesati :Toma Chira tel:0264458199.
Aveti grija cu ele, daca le loviti sau curge sange trebuie intervenit in cel mult 24 de ore, ca altfel creste riscul cancerigen. Sanatate!

2 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Fond de ten sau te duci la medic si ti le taie cu laserul happy.

| Pinnacolada a răspuns:

Daca sunt pe fata poti incerca sa le acoperi cu un baton corector. Daca alegi sa apelezi la chirurgia estetica trebuie sa contactezi un medic.