Stii cum sa-ti compui o tinuta cool?

Stii cum sa-ti compui o tinuta cool?

Fiecare tinuta vorbeste despre stilul nostru personal. Daca iti place sa combini elemente din diverse stiluri, iata in continuare cateva idei pentru tine, care te vor trece de la elemente masculine precum sacoul la cele care debordeaza de feminitate. 

Poti cumpara geanta eleganta de dama aici, iar pantofii aici.

Pentru o tinuta de iarna care ar putea fi catalogata ca street cool, pastreaza pantalonii de piele, adauga cizmele rock, un pulover si nu uita de o pereche de manusi din piele. Ai in continuare cateva colaje care te-ar putea inspira.

Poti cumpara geanta casual de dama cu lanturi aici, iar botinele aici.

Poti cumpara geanta casual de dama aici, iar pantofii cu toc aici.

Poti cumpara geanta casual de dama aici, iar sandalele aici.

Tie ce tip de tinute iti place sa abordezi?

Azaris.ro

Răspuns Câştigător
| Madycu a răspuns:

As putea da un exemplu de o tinuta pentru o petrecere de exemplu : o rochie scurta in fata si lunga in spate, pantofi cu toc si platforma, si o gentuta dar nu una mare...

8 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Foarte frumoase tinutele. Eu una nu sunt adepta pantalonilor de piele sau colorati ci prefer sa merg fie pe indigo fie pe negru. Oricum tinutele sunt foarte dragute insa pentu gustul meu un pic cam prea indraznete.

| blueangel99 a răspuns:

Wow...ce tinute frumoase.
Eu nu prea sunt asa originala(datorita garderobei limitate), deci daca e sa zic de o tinuta casuala, cel mai des port blugi cu tricou(maneca lunga sau scurta, in functie de sezon) + pulover, adidasi(primavara/toamna) sau cizme(iarna).
Cat despre vara, port tricou cu maneca scurta + pantaloni scurti / 3 sferturi, cu sandale si seara cu un pulover gen : http://www.google.ro/......http?/url
Inca o data, foarte interesant articolul.

| Timeea2001 a răspuns:

Nu prea...ma puteti ajuta voi daca doriti

| LoriLoL a răspuns:

Orice piesa vestimentara asortata si accesorizata potrivit este cool! frumoase cele alese mai sus.

| AmanoYuno a răspuns:

Evident ca stiu.dar nu stiu de ce mereu ma copiaza Lady Gaga

| MadalinaElly a răspuns:

Sunt frumoase tinutele happy mie imi place rau prima

Răspuns utilizator avertizat
| 369852147 a răspuns:

Hmm...mie imi place de obicei culoarea albastru sau alb.
Ma gandesc la o tinuta...un fel de sarafan din matase alb cu o pereche de pantofi de catifea albastrii si accesorii albastre ( Bratari, cercei, o geanta- plic de catifea )