| TooxykBarbiiiie a întrebat:

Stiti, aveati perfecta dreptate. Alex chiar merita o sansa. asa ac l`am chemat deseara la mine love struck. Ne intalnim la ora 21:00. De`abia astept love struck. Apropo, ne-am impacat love struck [ cred ca ati observat ]. cu ce ar trebui sa ma imbrac in seara asta? love struck. Dau fundita love struck. [ Daca nu stiti despre ce e vorba uitati`va la celelalte intrebariiiiiiiiii :X ].

Răspuns Câştigător
| madalinutza a răspuns:

Buna:D eu zic ca poti sa-ti iei o rochita frumoasa :> daca tot vine la tine:D
uite asa ceva:

http://www.google.ro/......tp?/imgres

sau ai putea sa-ti iei niste pantaloni negrii, sau niste blugi
si un maieu elegant;;)
uite asta arata foarte bine:D

http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=62&ty=41
niste pantofi sau sandale
si o bratara:)
vei arata super:*

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FuunkiiieDoll a răspuns:

Buna ti-am citit toate intrebarile.sh sa stii ca te admir.
esti o fata suuper de treaba.sh daca vrea numai sh numai sa te f*ta asta dovedeste ca nu te merita.sh ca e un obsedat.

dar am si eu o intrebare.big grin... tu l-ai chemat la tine in seara asta ca sa va impacatzi nu? sper ca nu o sa cedezi sh sa faci sex cu el.fii tare.nu te lasa.:*
astept raspunsul.happy

| lav_8132 a răspuns:

Am citit toate intrebarile tale. si iti dau dreptate maxima.

As vrea sa te intreb cum a mers intalnirea? Daca vrei sa-mi spui... daca nu.happy Pastreaza pentru tine. Nu ma suparhappy

| TooxykBarbiiiie explică:

@ lav`.

A fost grozav love struck.

Am mers la ora 22:00 sa luam pizza si suc :X.

ne-am intalnit pe drum cu prietena mea din intrebarea anterioara si cu prietenus`o laughing) rolling on the floor). Si ne-am salutat, totul o fost Ok. Apoi, cand am ajuns acasa ne-am uitat la comedia " Grown Ups ". HeHe! laughing. Am facut cartofi prajiti rolling on the floor)))).:X. A fost super tare. love struck. Si mai tarziu pe la vreo 00:00, am inceput sa facem clatite rolling on the floor). A fost mega crazy rolling on the floor. Numai faina pe tot locul. ne-am batut cu linguritele rolling on the floor. Si apoi, ne-am jucat Mario Forever pana la ora 03:00. Apoi, ne-am culcat. tongue.
Iar dimineata am fost la mall si am stat pana la pranz, cand am fost si am mancat la restaurant. Apoi am venit din nou la mine si ne-am invartit prin casa pana seara, dupa care Alex trebuia sa plece. dar eu l`am convins sa stea pana ziua urmatoare devil. HeHe :X laughing)

| FuunkiiieDoll a răspuns:

Suuper!love struck

faceti un cuplu perfectwinking
sa va iubiti mult in continuare.love struck

| adina_6125 a răspuns:

Doamne ce frumos! vreau si eu asa un iubitsad. ma bucur pentru tine si te apre4ciez pentru ca nu ai cedat si pentru tot vce ai facut ca sa ti reletia in piioare:Xai gija de tine de alex si de relatia voastra