| Elena1234456 a întrebat:

Stiti binecunoscutul stardoll si sunt convinsa ca multe dintre noi il jucam... stiti cumva siteuri pentru a primi lucruri gratis sau cadouri? Daca da imi puteti spune si mie? Userul meu pe stardoll este "soryna" (fara ghilimele) si vainvit sa ma vizitati

Răspuns Câştigător
| teopinkrose a răspuns:

Da, stiu site-ul, dar nu am cont...ca despre celelalte site-uri...nu prea stiu(nu stiu daca exista...)...

125 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, exista multe site-uri care te ajuta sa iei lucruri pe gratis(ca sa stie si JackieSue, dar stiu ca oricum ea nu se joaca pe stardoll, deci sunt sigura ca nu a cautat bloguri cu chestii free pentru stardoll, mi se pare si normal)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai darya_kyss98 si ca sa ti le dea intri pe stardoll Romania. iar id al meu pe stardoll e chicshakiragirl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista multe astfel de site-uri...numele meu pe stardoll e FunAngel2650 si daca vrei ceva free iti iau eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu manumesc HeartOana pe stardoll si te rog sa ma vizitezi. Apropo exista site-uri ca : StardollRomania, completestardoll, stardoll insiders si multe altele. Sper sa iti placa lucrurile si daca nu te descurci sa ti le i-ei poti sa-mi dai parola si ti le voi lua eu. (stai fara griji nu fur conturi, poti sa ii intrebi pe : jake_coolboss, bya_dream, funky_chrys si lor le-am luat ). Oana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru nu a mai da bani din lumea reala va recomand site-ul http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=denyse(nu dureaza decat 1 min sa te inregistrezi gratis... iar cei75$ cu siguranta o sa-ti ajunga pentru un an ca superstar)+ un cont pe paypal...succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii pe Google stardoll Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te vizitez daca ma vizitezi si tu de ''StarALExANDR''(fara ghilimele)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul este http://hotbuysbazaar.blogspot.com/ este cel mai bun site si daca vrei sa ma vizitezi eu sunt anamica234 si o sa vezi cate haine am de acolo:P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba exista
cauta pe google haine cratis pe stardoll si gasesti urm intrsuctiunile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie stardoll news&tips october 2010.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar n-am dar o sa mai intreb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista
unul e,, stardoll fanatic"
altu,, stardoll haine free"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat ca ai dat fundita...ma numesc eliza si stiu un site...intra pe www.tsistardoll.blogspot.com
aici gasesti lucruri gratis...trebuie doar sa urmezi pasii pe care tii dau ei acolo si gata;)...numele meu este elizuk_pink
viziteaza-ma si da mi un vot daca iti place contul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inti pe google scrii "stardoll" dai la "stardoll Romania" si acolo o fata te ajuta pe mine m-a ajutat contul meu este dinamica_uratic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt foarte multe siteuri pentru lucruri gratis pe star doll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista site-uri intra pe google si scrie haine gratis pe stardoll. o sa vezi acolo multe haine:X
aprpop...numele meu pe sd este: twilightsimina viziteaza-mawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista un site de unde poti lua lucruri gratis dar ai niste pasi de urmat.Siteul se numeste The Stardoll Insiders. Dai funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, joc stardoll de un an chiar mai putin. Id-ul meu la "stardoll"
este anootza2001. Daca ma vizitati dati un cadou.
Este misto jocul dar pacat ca nu pot fii supertar si sa iau cele mai super haine farduri frizuri si bijuterii de supertar!
La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu doar unu cauta pe Google Stardoll lucruri gratis si prima parte de acl unde scrie StArdoLl RomNaiA nu stiu ce scrie si apesi acl happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai lady popular, zwinky, moshi monsters, pandanda, club penguin, farmerama

| ioanateo a răspuns:

Www.underneathstardoll.com
Http://fab-stardoll.blogspot.com/
www.hotbuysbazaar.blogspot.com
de ce ai dat funda la prima? trebuia sa astepti ca iti mai dadeam!:P

| AlyLov3 a răspuns:

Htgf eu il folosesc
!

| Alessya90 a răspuns:

Hei nu va mai chinuiti sa faceti bani, introduceti in lista dumneavoastra acest id: stardollstardolars, si va va explica cum sa procedati, eu am incercat si a mers, pe bune nu glumesc P. C. stardollstardolars

| ....... a răspuns:

Ok te invit acum... big grin...eu sunt noua in stardoll da nu stiu cum sa ma folosesc de acel site sad

| ....... a răspuns:

Apropo eu ma numesc phoebe_turner big grin

| dianadia12 a răspuns:

Pai gropomix sau ceva de genul intreaba pe missbritney1126 ea stie