Pai e vorba de retentie hidrica si circulatie proasta...incearca remediile mele: zilnic bea 2 l apa minerala plata, 2 capsule ulei peste (de somon e ideal), 2 cani de ceai verde, elimina sarea si zaharul, grasimea animala, cafeaua din alimentatie. De la Elmiplant iei un gel cu guarana si cafeina termic, faci zilnic masaj cu el. din 3 in 3 zile poti face masaj cu zat de cafea (in cada de preferat) caldut. Poti face si impachetari cu fango marin de la Geomar( e fantastic). Maseaza-te fara sa lezezi carnea...trebuie sa simti ca te mananca pentru ca asa circula sangele. Evita hainele stramte, statul picior peste picior, constipatia, mersul mult pe tocuri, cafeaua, tigarile... celulita este o boala cronica. A, alearga si sari coarda, fa 50 de genoflexiuni...pe vremea cand tineam acest regim aveam o piele perfecta! Nici eu nu il mai urmez cu strictete dar cand se apropie vara, sunt mereu in forma. Bafta!
Buna.am inteles ca supliformul este cel mai bun remediu, il gasesti la plafar, costa cam 8 ron.eu am de la elmiplant un gel termoactiv foarte bun, chiar am vazut rezultate.pentru cele mai noi informatii despre produse de beauty, cosmetice, noutati si sfaturi, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Aiurea... celulita = puncte de grasime sub piele care trebuie stoarse pentru a fi eliminate...nu iti dai doar cu creme ca sa-ti treaca. Si pentru stors exista un singur remediu: masajul anticelulitic Eu am terminat cursurile de tehnician maseur si am experienta, daca vrei te pot ajuta cu cea mai mare placere Fac si la domiciliu ( in Bucuresti doar ).
La ce scoala ai facut cursul de tehnician maseur? Ma intereseaza si pe mine si caut disperat o scoala buna, ca marea majoritate ce am gasit eu am auzit pareri proaste despre ele si foarte scumpe, Scoala dragomir, magic beauty, formare plus, maraviglia s.a, ajuta-ma si pe mine te rog frumos.
elly@orcine se poate incurca...si tu te-ai incurcat dar nu te-a corectat nimeni...
Gramatica asta... INAINTE DE "P"-"B" SE PUNE "M" - nu "N" cum ai pus tu. inca imi mai aduc aminte de aceasta regula din clasa intai mi-a ramas intiparita in minte, deoarece invatatoarea ne tot batea la cap. Referitor la intrebarea ta poti face masaj celulitic, si atentie la ce mananci.
Am auzit ca zeama de lamaie ajuta impotriva celulitei...sa bei zeama unei lamai cu apa, fara zahar... kate un pahar pe zi...eu fac asta de vreo saptamana si sper sa mearga:*