Stiu o metoda dar e mai ciudataiti iei o suvita, o imparti in dou si o tot inozi. faci noduri pana se termina parul`...eu imi fac de obicei 6 astfel de suvite. uneori mai putuine, alteori mai multe.la mine cel putin funczioneaza...am parul moale si subtire. sper sa-ti fie de folos xoxo
Buna,
O buna metoda de a avea parul asa este sa iti faci codite in tot parul seara, sa te culci cu el, iar dimineata sau cand vrei tu desfaci coditele si ai un par frumos, ondulat, cu bucle. Depinde cum impletesti.
Sper sa reusesti!
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
Stiu eu o metoda... am incercat-o si functioneaza.Iti faci moate din hartie. Daca te intereseaza da mesaj privat si iti explic cum se face:X
Eu stiu moate din bere. si sa stii ca tine mai mult decat cu undulator sau bigudiuri si fixativ :X.
daca vrei lasa mesaj.
Am aflat o metoda de pe net daca ai parul ud il invartesti pe un creion si pui fierul de calcat pe el ies super
Pai dupa ce faci baie poti sa iti faci coditze impletite si sa le lasi pana a doua zi Funda?
Ah da.inainte as ti-l innozi trebuie sa ti-l umezesti putin cu apa...si dupa ce il innozi il lasi asa toata noaptea.
Dumitrita_Hoban_1996 întreabă: