Nu mi se pare buna...acum depinde si de tenul tau.eu a mers la dermatolog si mi-a recomandat niste creme bune. cel mai bine e sa mergi la dematolog.eu inainte luam produse de capu' meu si am facut o infectie ca nu mi se potriveau. faci cum crezi.asta e parerea mea:.
Succes!
PS:nu te mai stresa din cauza cosurilor. vor disparea! doar rabdare! oricum cosurile nu te fac cu nimic mai urata. este ceva normal la pubertate.Esti frumoasa si cu cosuri si fara!
Eu ma dau cu Skinoren de 1 luna si deja mi au disparut o gramada. Bine, ca nu functioneaza la toate lumea si poate avea si reactii adverse(arsura fetei, mancarime) dar poti incerca si citesti prospectul si indicatiile.Costa 34 lei, cam piperat pretul nu?
Proactiv inseamna mai mult marketing, mai bine incerci Skinoren Sau Zineryt. Uite de exemplu parerea celor care au folosit Zineryt:
http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137
in josul paginii gasesti si un sondaj. Sfatul meu, inainte de a arunca banii, consulta-te cun un dermatolog, da?
Eu am tot setu de la Pro Activ! trimis din canada, nedesfacut! Este bun, no comm, e al 2 set si mi-a trecut de la primul dci
Bla_8440 întreabă: