anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cumva cu ce se dau manechinele si vedetele pe piele, pe fata si pe picioare, pentru ca pielea arata foarte lucioasa, si are un efect durabil?

10 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Manechinuitele se dau cu o tona de cosmetice ca sa arate asa. Pielea lucioasa ti-o face orice crema mai grasa. Tendinta este sa ai o piele mata, nu sa lucesti! In legatura cu efectul durabil..., ma cam indoiesc sa fie!

| Vizitiul a răspuns:

Ar fi bine sa-ti treaca "febra" aceasta! Machiajul imbatraneste! Nu v-a mai distrugeti frumusetea naturala! Scapati odata de gandirea aceasta infantila, va rog! Nu v-a mai lasati influentate de tot ceea ce prezinta mass-media. Fiecare femeie are frumusetea sa!

| Flav a răspuns:

La cate creme pentru ten exista...va imbelsugati cu artificial pentru ceva efemer, nu va mai stricati naturaletea, puritatea... o sa va para rau mai tarziu.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Scuze ca intervin unde n-am treaba, dar n-ai de unde sti daca au un efect durabil, sedintele de prezentare sau foto permit retusuri la fiecare cateva minute? Plus ca in realitate, o piele prea lucioasa poate apare drept ten gras sau transpirat.

| dynasmile21 a răspuns:

Pe picioare cu ulei de masline(vorbesc serios) sau poti incerca cu ulei pentru plaja.

| Barbie a răspuns:

Ulei de la Bunicawinking joking.

| Biankiss a răspuns:

Cred ca e un ulei special, de le-o face asa lucioasa si sclipitoare(bine nu orice ulei de bebelusi.etc)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eram doar curioasa.Eu oricum sunt adepta naturaletii. Daca eram interesata de asa ceva, deja foloseam, nu trebuia sa va mai intreb pe voi. Oricum multumesc pentru amabilitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga prietena, in lumea showbiz-ului pentru ca se sta foarte mult in lumina reflectoarelor se folosesc in general produse profesionale de cosmetica si machiaj, din cate stiu creme si pudre stralucitoare pentru corp sunt foarte des folosite pentru a crea efect.
Sigur, in general o piele "stralucitoare" este o piele foarte bine hidratata si exfoliata in prealabil.