Deloc! Eu zic sa nu incerci, bani aruncati aiurea, faci doar sa imbatranesti pielea!
Minciuni, vor sa faca bani si cremele alea obtin multe chimicale, coloranti si alti factori care dauneaza pielii cu trecerea timpului.
Nici o crema nu face minuni. Cremele anticelulitice isi fac treaba doar asociate cu masaj specific si sport.
Nu nu da rezultate, proprie experienta, singurele rezultate sunt sportul, eu in 3 luni de sala zi de zi am slabit 12 kg, si nu mai am celulita, {si asta fara dieta deoarece mancam tot ce pofteam}
Eu folosesc de vergeturi de la avon "Solutions" si pot sa spun ca e foarte buna...Depinde de calitatea produsului, daca o crema nu are efect nu inseamna ca toate sunt proaste. Crema anticelulita nu am incercat, dar urmeaza
Exact! Nu-s bune de nimic.
http://proana-romania.blogspot.com/ Imi poti vizita blogul sau imi poti trimite un mail la proana.romania@yahoo.com si iti raspund, asta in cazul in care cauti ceva sfaturi sau suport pentru slabit.
Cat despre celulita, se duce daca reduci cantitatea de mancare. Multi spun ca nu e asa, dar o stiu din proprie experienta. La urma urmei, celulita e provocata de retinerea lichidului intercelular la nivelul tesutului celular subcutanat combinata cu o slaba circulatie si oxigenare locala. Solutia? Consuma multa apa, mancare mai putina si in felul acesta,, celulele cu grasime" voi fi,, spala-te" si eliminate.
Stay strong and think thin!:*
alinutza4a întreabă: