| greentea a întrebat:

Stiti cumva daca e permis sa te dai cu fond de ten in timp ce faci tratament cu Zineryt? Sau pot sa folosesc si alte chestii exfoliante si hidratante, gen Clean and Clear, Garnier, etc? Merci.

Răspuns Câştigător
| Beatrice_5910 a răspuns:

Nu are nici o legatura fondul de ten cu Zinerytul. Eu am folosit Zineryt dar intotdeauna ma dadeam seara inainte de culcare ca apoi dimineata ma demachiam si se curatau ramasitele. Ma dadeam alte ori si dupa masa daca nu mai ieseam din casa dupa ce ma demachiam. Deci te poti da linistita cu fond de ten si crema hidratanta (care este nevoie ca Zinerytul usca foarte tare tenul),exista daca ai tenul gras crema hidratanta matifianta,eu din aceea foloseam de la Gerovital. Singurul lucru ii sa iti cureti tenul inainte sa aplici Zineryt si sa cureti tenul de Zineryt cand te machiezi. Fondul de ten protejeaza tenul de mediul mizerabil in care traim nu este rau pentru ten! Doar ca ar trebuia cand ajungi acasa si nu mai iesi sa te demachiezi. NU COMBINA Zineryt cu alte produse straight face. Incearca produse naturale. De exemplu : masca de argila, exfolianti naturali (zahar brun, zat de cafea). Eu foloseam in timp tratamentului cu Zineryt, odat ala 2 zile masca de argila. Intr-o luna tenul meu a fost mult mai frumos si probleme erau aproape disparute.

2 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Nu cred ca ar fi bine, deoarece tenul va fi incarcat si asa nu va mai avea loc tratamentul. Si eu am facut tratamentul cu Zineryt si parca trebuia sa-l folosesti cam 10 saptamani, daca nu ma insel? Si in legatura cu clean and clear si garnier, mai bine lasi sa-si faca efectul un singur produs, si apoi daca nu esti multumita le incerci si pe celelalte. Baftahappy

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Aplicati de doua ori pe zi cu aplicatorul un strat de Zineryt pe zona de piele cu cosuri. Zineryt se va aplica de preferat dimineata (inaintea aplicarii machiajului) si seara (dupa indepartarea machiajului), dupa spalarea prealabila a pielii. Deci, poți folosi fond de ten după uscarea soluției.