| Sweet_6109 a întrebat:

Stiti cumva o metoda sa imi creasca parul mai repede?, un sfat, dau funditahappymultumesc

Răspuns Câştigător
| Andrux a răspuns:

Pai uleiul de ricin este foarte bun! Poti merge la farmacie si sa ceri un sampon si un balsam care favorizeaza cresterea parului. Favisan stiam ca este pentru cresterea parului si ca este destul de eficient. Poti cauta si pe net astfel de sampoane, vei gasi mai multe discutii intre fete despre acest subiect.In orice caz poti merge la farmacie si sa intrebi farmacista.

Daca cumva tocmai te-ai tuns si nu iti palce.prindeti parul in diferite moduri.si na, o sa vezi ca o sa iti creasca.Si parul dupa tuns se aranjeaza cam in 2 saptamani :* Pupici si succes!

3 răspunsuri:
| rebekka11 a răspuns:

Eu am incercat cu ulei de masline.m-am dus repede in ores mi-am cumparat ulei de masline si de 2-3-4 ori pe saptamana imi udam la radacini parul cu ulei si stateam cate 3 ore. Rezultatele sunt vizibile in cateva luni. In maximi 2 luni o sa se vada diferentele. Dar pana sa incepi acest tratament sa iti faci o poza la par ca sa vezi diferentele. Funda?

| Anyone2814 a răspuns:

Taie varfurile.

| Sweet_6109 explică:

Mersi mult, si da m-am tuns acum cateva saptamani, un fel de bob si nu imi place cum imi sta in spate si vreau sa creasca