| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Stiti cumva vreo crema buna pentru cicatricii? am cateva pe frunte desi am breton dar sunt obsedata de ele... m-am uitat si pe internet de creme, am vazut o crema Contractubex gel nu este nici scumpa scrie ca este buna si pentru semnele vechii in alta parte scrie ca nu doar cele pana in 6 luni...as incerca sa vad dar nu stiu daca va da vreun rezultat ca le am de mai mica
Voi stitii cumva vreo crema care la voi a dar rezultate...va rog
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| cotzobel a răspuns:

Poti incerca cu miere de albine si ulei de masline. e natural si nu iti va da reactii adverse. poti incerca pe o portiune mica, sa vezi cum reactioneaza tenul tau, daca nu te iriti, iti faci masca pe toata zona cu cicatrici. bine, acum depinde si cauza de la care ai cicatricele( cosuri, varsat de vant etc)

5 răspunsuri:
| warwara a răspuns:

Nu cred ca cicatricile vechi se mai pot vindeca... eu de exemplu mi-am spart fruntea cand eram mica, si am inca semnul si nu se vindeca cu nimic. epiderma s-a refacut deja si nu mai am ce sa ii fac ca sa arate altfel.
Singura solutie ar fi cred operatiile estetice pentru asa ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un dermatolog. Depinde din ce cauza ai cicatricile, cat sunt de mari, mai ales ca sunt localizate pe fata nu e bine sa faci experimente de una singura.
Mergi in policlinica cu bilet de trimitere de la dr. de familie, sau in privat ( cu sau fara bilet ).

| panteraROZ a răspuns:

Eu iti recomand Contractubex, este bun si pentru cicatricele vechi, si pentru cele noi.Foloseste-l cu incredere, face miracole.

| RoxanaStan00 a răspuns:

Eu am ramas cu mai multe cicatrici de la acnee, ca niste gauri. Pe mine m-a ajutat si iti recomand sa cauti un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. Am aflat de acest produs de la medic si m-a ajutat sa ma vindec de toate cicatricile. kiss