Cred ca te cunosc
incearca la fishtattoo.com eu acolo mi-am facut 3 pirce-uri (dar trebuie sa fi insotita de cineva major pentru tatuaj)
sau de nu incearca in deva acolo am auzit de la o prietena care si-a facut, ca nu trebuie sa fi major pentru tatuaj
Si ai fost insotita de unul dintre parinti sau de un prieten major etc?
Pentru pirce m-am dus cu bunica mea doar ca sa nu fiu singura pe drum sa am cu cine vorbi dar normal alea le poti face si fara aprobarea parintilor
Pentru tatuaj da la fishtatoo ai nevoie de aprobare si eu anul trecut am vrut sa-mi fac dar neavand 18 ani nici nu mo bagat in seama.
Dar daca iti doresti asa mult iti pot da id ul unui amic de al meu care face tatuaje foarte faine si la pret foarte mic.
Trimitemi-l te rog prin mesaj. Multumesc mult.
Ti-am trimis mesaj sper ca l-ai primit
si sa-ti fie de folos.
Multumesc :*. Apropo, vroiam sa te intreb, avand in vedere ca nu am reusit inca sa vorbesc cu amic-ul tau, daca stii cumva daca pentru a face tatuaj foloseste aceleasi metode care se folosesc in saloanele si nu alte porcarii etc?
Da clar stai linsitita nu ai de ce sa te ingrijorezi
foloseste exact aceleasi metode cum sunt folosite si la salon
el intra cam odata la 4-5 zile pe mess deci fi sigura ca pe azi si maine va intra ca i-am lasat si eu mesaj pentru tine :*
Https://www.facebook.com/FishTattooHunedoara (pentru tatuaje)..conditia sa ai minim 18 ani :)
Georgian1992 întreabă: