Nu prea se gasesc in magazine culorile astea pastelate, decat in putine locuri...
Toate fetele din pozele astea si-au decolorat parul(l-au facut alb) ca sa le iasa nuantele astea superbe.Deci nu conteaza ce nuantator alegi, toate sunt bune dar mai intai trebuie sa-ti decolorezi parul si asta e partea complicata.
Mai nici care nu ajutati. @Kidd, normal ca imi dau seama ca nu e aceeasi vopsea pe toata lungimea parului
@lumy chiar exista vopsea in aceste culori (poate nu in Romania), deci nu sunt amestecuri si nu m-as risca sa fac combinatii
@aalbinutza normal ca stiu ca trebuie decolorat. Si conteaza ce nuanta folosesc: o spui de parca "decoloreaza-te si apoi pune negru, rosu, ce vrei si o sa iti iasa ca in poze"
Daca nu puteti spune decat chestii fara rost sau evidente, de ce doamne o mai faceti? Utilizatorul zilei?
Wella.conteaza cum o folosesti si pe ce par o folosesti.in poza este evident ca parul ei este blond-alb si a folosit blond cu un pic de mov, sau roz sau albastru
Ca sa fie pastelat trebuie sa iei mai multe vopseluri nu este o vopsea dintr-o bucata. Sper ca te-am ajutat. Funda?
GoodFell întreabă:
Lorena789456 întreabă:
anonim_4396 întreabă: