| alexandra_6449 a întrebat:

Stiti metode mai usoare pentru a indeparta mustata? Prima data mi-am luat-o cu un foarfec mic si dupa maicamea nu ma mai lasat pentru ca nu i-am cerut voie.Si acum ma deranjeaza ca e cam mare straight face. Si as vrea o metoda usoara, rapida daca se poate. App am 12 ani. Thnx.

6 răspunsuri:
| alexno2 a răspuns:

Penseta lol big grin

| Chii4EveR a răspuns:

RaiDen cu penseta?! se irita fata straight face mai bine draga alexandra vorbeste cu mama ta sa te duci la salon sa ti-o tragiwinking nu doare happy si nu este nici scump 5-6 lei poate chiar mai putin happy

| EllaGirl97 a răspuns:

Eu am 13 ani fac 14 peste cateva luni dar nu contz. Eu la salon mi-o iau cu ceara si nu doare, nici nu simti este ieftin si in plus si rapid :d

| PufffRozzz a răspuns:

Buna,

Singura solutie este sa te duci la un salon de infrumusetare, si sa ti`o iei cu ceara, este practic si nu este costisitor.

Sa nu faci prostia sa o mai tai cu foarfeca.
Sau sa te razi cu lama, deoarece iti va creste tripla dupa aceea, si doar nu vrei sa ajungi sa te razi de 2 ori pe zi.

Succes, si in concluzie, ceara e cea mai buna metoda.

Sper ca te-am ajutat,
O zi buna!

| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu ma duc la cosmeticiana si te face cu ceara.Doare foarte putin pe moment, te face intr-un minut sau chiar mai putin, este sigur si costa intre 5 si 7 lei.Deci merita.Si niciodata sa nu iti mai faci cu foarfeca.Numai bine.

| Elena_8633 a răspuns:

MuStatia Zici Mhh. 12 ani / sex feminin?
Esti de la oras?
LoL`s nu zic de alta dar la magazine este 1 fel de crema care o pui pe fata astepti putin o tragi si gata ''trebuie incalzita''. app dai funditzze?