| niic a întrebat:

Stiti niste tratamente pentru varfuri tocite? nu vreau sa ma tund pentru ca parul imi creste extrem de greu si ce masi mi-ai recomanda?

Răspuns Câştigător
| papusikatha a răspuns:

Incearca uleiul de masline, face minuni! Eu am parul cret si folosesc o data pe saptamana, ma vopsesc o data la 2 saptamani, blond, ddeci imagineaza-ti ca parul meu ar fi distrus. folosesc ulei de masline de 4 ani, si nu am probleme cu parul, o data la 3 saptamani ma frec cu galbenus de ou il las sa actioneze 30 de minute apoi ma clatesc cu apa si cateva picaturi de otet de mere. Tin sa iti spun ca nu folosesc sampon, ma spal cu apa plata pe care o incalzesc la aragaz si cu sapun (sapunul nu cleieste parul ci apa de la robinet care contine foarte mult calcar) Stiu, poate e de ras, dar samponul distruge parul.

6 răspunsuri:
| Bernoullie a răspuns:

Da. Singurul care a mers la mine (si crede-ma ca am incercat multe tratamente) a fost balsamul de la Dove Repair terapy.

| Deiiu26 a răspuns:

Poate ca varfurile sunt tocite pentru ca folosesti placa sau prea multe produse de styling dar sa stii ca nu ai cum sa scapi de ele decat daca te tunzi, spune-i coafezei sa-ti ia doar putin din varfuri si astfel nu se va observa ca a fost tuns. Si mie imi creste parul foarte greu iar de aceea imi tund doar varfurile si nu-ti fa griji ca parul va creste.

| papusikatha a răspuns:

Multumesc de apreciere.

| Athée a răspuns:

Incearca sa te speli cu Dove, si sa ai balsam tot Dave, gama: reparare intensiva. Functioneaza.

Răspuns utilizator avertizat
| SimoSimonaLvA a răspuns:

Uleiul de masline este foarte bun !