Somatoline, este un medicament in crema. Dupa o luna de tratament se vad rezultatele. Fiind un medicament, pe baza de iodiu, pentru a-l folosi trebuie sa ai tiroida in regula. Nu stiu sa-ti spun sigur daca in Romania se gaseste, dar daca se gaseste il poti cumpara doar in farmacii. Costa destul de mult, 50-55€ un borcanel pentru o luna de tratament, dar face toti banii.
Buna!
Iti recomand sa incerci gelul cryo pentru slabit din gama Gerovital Body Slim.Este un gel bogat în principii active naturale care luptă împotriva efectelor celulitei şi asigură remodelarea corporală.
(http://farmec.ro/produse/corp/cryo-gel-modelant-pentru-slabit-62.html).
Te pup!
Http://www.naturo.ro/products/id/153/anti-celulita/ Ulei de cafea bio, la mine a dat rezultate. Si nu este nici scump. Dar depinde cat de avansata este celulita. Daca este la inceput functioneaza foarte bine.
Acest ulei se gaseste in plafar? Se aplica pur si simplu ca un ulei de corp pe zonele afectate sau cum?
Se aplica dupa dus, printr-un masaj usor pana la absorbtia totala. Este indicat si in tratarea vergeturilor. Eu l am comandat la unul din telefoanele de pe site a venit in 3 zile.
alinutza4a întreabă: