Incearca o lotiune pentru copii, au factor de protectie 50 (adica foarte mare) : http://www.nivea.ro/products/show/9640
SPF 40 de la bioderma.se gaseste la orice farmacie si e in jur de 50 de lei.are un capac portocaliu.eu am
→true☺theo•♥
Medicii, in general, spun ca daca ai pielea sensibila evita expunerea prelungita la soare. Cremele de protectie...hmmm, sunt bune dar evita expunerea la soare intr orele 11. 00 si 15. 00. Iti spun asta (fara nici o"vrajeala") pentru ca si eu am fost la fel. Trebuie sa ai rabdare. Eu am facut asa (am mai si scapat un pic) si dupa, fara sa exagerez, 5 ani de "regim solar", totul e OK dar totusi nu abuza de ultraviolete. Acum stau la soare si cind simt ca ma arde i-au ceva pe mine sau ma retrag pina ma tirziu (si nu tin cont de ce spun ceilalti) si vrau sa-ti spun ca sotia (mea fiind bruneta) se oftica de bronzul pe care il am si ca nu ma mai ard, nu ma mai irit si nu am dat cu nici o crema, dar trebuie sa ti minte faptul ca totul se rezolva in timp si daca nu va fi asa iti dau voie sa ma faci cum vrei tu. Retine "cu rabdarea treci marea"!
Evita expunerile directe si prelungite, intre orele de virf, a zonelor sensibile (mai ales "decolteul"). Sunt barbat dar am intilnit cazuri la fel ca al tau si ca o gluma, o femeie nu a ascultat ce i-au spus alte persoane si i-a dat Laptele-n foc daca ma-ntelegi.
Nu te juca cu soarele!
Succes!