| zizi000 a întrebat:

Stiti pasta aceea de dinti SIGNAL. Se tot face publicitate la ealaughing. Chiar functioneaza cu albitul dintilor?

Răspuns Câştigător
| MissD a răspuns:

O am eu. S nu am vazut nicio schimbare. MAi costa si o gramada de bani:-si mai bine folosesti colagte whitening. mi se pare ca are efect ceva mai mare decat asta

4 răspunsuri:
| alinoovsky a răspuns:

Salut! Nu exista pasta de dinti care sa albeasca dintii.Pasta de dinti este o mare, mare pacaleala.In multe reclame la tot felul de paste de dinti spun:cu 80% fluor sau contine mult fluor. Fluorul nu este bun, nu are niciun efect, nu albeste dintii, dar ataca glanda pineala (epifiza). Daca glanda pineala nu ar fi atacata de fluor oamenii ar trai mai mult.Asa ca daca vrei sa ai dinti mai albi foloseste bicarbonat si suc de lamaie. Sper ca te-am ajutat!

| Ics a răspuns:

La Toate Pastele De Dinti Spun Ca Albesc Rapid Dintii laughing

| insanityana a răspuns:

E vrajeala. doar isi fac reclama pentru a vinde, tine de marketing. pentru albirea dintilor exista un tratament care ti l faci periodic la un medic stomatolog; pasta de dinti e un mic bonus care iti mentine oarecum tratamentul insa nu vei ajunge sa ai dintii precum victoria beckham' de la o simpla pasta de dinti. e nevoie de mai mult de atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu e asa cum spune in reclame laughing...nu credelaughing