| LifeDrug a întrebat:

Stiti un tratament pentru cicatrice? (adica am cateva pe picioare si as vrea sa dispara, mai ales acum ca vine vara)

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Am găsit alta, care e foarte bună. Contractubex.

5 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Cu soarele nu rezolvi prea multe, o să ţi se bronzeze pielea şi cicatricea o să rămână albă + că s-ar vedea puţin inestetic. Eu foloseam cremă de gălbenele cu efect cicatrizant şi mă dezinfectam cu Betadine. Am auzit de la o fată că există o cremă specială care acţionează sub piele şi regenerează, iar deasupra se formează o coajă care o să cadă. Nu-mi amintesc cum se numeşte, dar e mică, cam cât 4-5 monede de 50 bani puse una peste alta şi este în jur de 80 lei. O să mă interesez.

| AmanoYuno a răspuns (pentru AikkoxD):

De asta folosesc si euhappydupa ce mi-am spart capul si ma deescusut mi-a ramas semn si mi-a dat crema astawinkingiti pot spune din prooprie ex.caa e foarte bunaa

| AikkoxD a răspuns (pentru AikkoxD):

Am găsit alta, care e foarte bună. Contractubex.

| faramatania a răspuns:

Şi Sharon Stone are o cicatrice pe gât şi nu şi-o scoate,(deşi acum este o operaţiune foarte simplă, cu laser, şi nu se mai vede nimic), preferă să poarte diverse eşarfe.

| Gogu06 a răspuns:

Intreaba un dermatolog sa iti dea unguent ceva si am inteles ca soarele ar avea un efect benefic asupra lor.

| Lucia_Dana_1971 a răspuns:

Incearca cu crema de galbenele.