Normal ar fi sa mergi mai intai la dr de famile, e posibil sa-it recomande el ceva, daca nu, iti va da o trimitere la dermatolog, la policlinica. Altfel, poti merge la o clinica privata ...acolo e cu programare, nu te vede nimeni cunoscut, poti cauta pe net. E civilizat, lumea se poarta amabil, n-ai nici un motiv sa te jenezi.
Pai daca nu vrei sa mergi la dermatolog, de ce sa te credem ca vrei sa scapi de cosuri. Daca iti dau o reteta nepotrivita tie si ramai cu cicatrici pentru toata vita, o sa fii multumita?
Spla-te mai des pe spate...schimba des tricoul.bluza de corp.sa ai 3 bluze de corp pe zi una de stat prin casa ziua...alta de plecat la scoala, munca.seara alta...si baie. Ajuta si asta printre altele.Nu umbla la cosuri cu mana murdara.sau nu lasa pe altul cu mana.foloseste niste betze pentru urechi.
Pot sa inteleg ca nu ti ai inceput viata intima asa ca nu iti recomand nimic deoarece hormoni lucreaza in tine si acesta e motivul
Eu te sfatuiesc sa mergi la un dermatolog.pentru ca iti va da ceva special pentru tine, depinde si de gravitate.si eu trecut prin chestia, asta si crede-ma ca nu am regretat, plus ca doctorul nu te mananca
Bună.
Pe tine ce te sperie: prezența coșurilor sau mersul la dermatolog?
Eu zic să mergi la un medic dermatolog, să îi spui ce problemă de sănătate ai și el este singurul care va decide ce este de făcut: analize de sânge, instituirea tratamentului, o antibiogramă dacă se descoperă că ai o infecție în organism sau la nivelul pielii. Nimic nu este exclus!
Fă-ți curaj, mergi împreună cu o persoană dragă care să fie alături de tine și o să vezi cu nu este așa de rău după cum ești de speriat/ă.
Curaj.
Pa, pa.
DaciaRomania întreabă: