| ionutza a întrebat:

Stiti vreo solutie pentru calcaie groaznic de uscate?

Răspuns Câştigător
| aura50 a răspuns:

Da, exista o crema numita KERITOGEN, nu costa mult si e spectaculoasa. Succes

5 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Trebuie sa folosesti o crema extrem de grasa(unsuroasa) si sa o aplici in cantitate mare. Unii oameni se dau cu crema si isi baga niste pungi in picioare pentru ca crema sa ramana mai mult timp pe piele si sa o inmoaie. iti las un link cu remedii naturiste si acolo vei gasi mai multe metode: http://www.topsanatate.ro/......24643.html

| sandi a răspuns:

Incalzeste niste ulei de masline. sa fie caldut, nu fierbinte. maseaza-ti calcaiele cu ulei de masline din abundenta si apoi incalta niste sosete din bumbac. poti dormi incaltata cu ele peste noapte. a doua zi o sa ai cele mai pufoase calcaie din lume happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu sunt fan produse Body Shop. oricum, pentru orice crema ai opta, cred ca e important sa mergi des la pedichiura. intreaba pedichiurista daca crede ca e cazul sa mergi si la un dermatolog, daca zici ca sunt chiar "groaznic" de uscate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt crème speciale pentru calcaie, mai grase si cu glicerina – care inmoaie. Tot ce are "emolient" pe eticheta ar trebui sa ajute! Eventual, fa-ti o pedichiura de doua ori pe luna la salon, pentru a nu da gres!

| corina_paliciuc a răspuns:

Sa nu crezi ca fac misto de tine, dar eu folosesc vaselina! Freci calcaiele cu piatra apoi masezi cu vaselina si pui sosete in picioare.