| Adelina1998B a întrebat:

Stiti vreun remediu natural pentru albirea dintilor? doar daca ati incercat si a mers. Daca nu ati incercat n-are rost ca si eu am citit o gramada laughing)

11 răspunsuri:
| zamy a răspuns:

Pastele de dinti indeparteaza doar petele de suprafata. Pentru o albire intensiva ai nevoie de produse pe baza de peroxid de hidrogen (ingredientul care se foloseste si la stomatolog), care deschide porii smaltului si oxideaza petele de pe interior. Le poti gasi la pret mai mic in benzile Crest Whitestrips pe www.albirea-dintilor.com intre 150-400 lei cu diverse concentratii pentru dinti sensibili sau albire de rezultate profesionala. Se pot folosi acasa sau oriunde.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Foloseste pasta de dinti LACALUT am vazut-o in reclame dar n-am incercat-o.

| Adelina1998B explică (pentru Doarunaltutilizator):

O voi folosi, multumesc :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine că doar ai citit şi nu ai încercat.

| Adelina1998B explică (pentru anonim_4396):

Am spus de cei care vor raspunde la intrebare, ca nu are rost sa citeasca de pe un site si sa puna aici fara sa fi incercat ca nu ma ajuta cu nimic, la fel pot face si eu. Am incercat si eu unele remedii doar ca nu au fost de mare ajutor big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adelina1998B):

Okay,iar am citit printre rânduri. laughing
Vina mea.

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute

| Vrabiuta11 a răspuns:

Incearca sa iti periezi dinti atat dimineata, cat si seara. Ideal ar fi sa ii periezi dupa fiecare masa, dar asta depinde de timpul tau. Pentru o albire naturala incearca bicarbonat si cu lamaie stoarsa. Este ideal si merge, o folosesc des. Inca un remediu foarte bun este argila in combinatie cu lamaie stoarsa, iarasi este un remediu natural foarte bun. ATENTIE: Nu folosi aceste remedii zilnic. Cel mai bine e sa faci asta de maxim 3x pe saptamana. Pentru a evita "patarea" dintilor, nu consuma cola (decat cu paiul) sau cafea in exces, si evita tigarile.

https://www.youtube.com/watch?v=G3O4HfygUyo - Acest clipulet iti va fi de folos.

Sper ca te-am ajutat. O zi buna!

| Adelina1998B explică (pentru Vrabiuta11):

Multumesc frumos :*, voi incerca ambele remedii puppy dog eyes

| Hanna7Marin a răspuns:

Eu ma spal o data, maxim de doua ori pe saptamana cu bicarbonat si sa stii ca chiar merge dar nu te gandii ca o sa fie o diferenta mare dar tot se observa putin. Sa incerci sa nu te speli des cu bicarbonat deoarece iti strici dintii. Bafta! Sper sa fi multumit

| Adelina1998B explică (pentru Hanna7Marin):

Mersii mult, ma voi spala si eu de 2 ori doar ca voi adauga si zeama de lamaie puppy dog eyes

Întrebări similare